Jean Brochard wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Brochard

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.3. 1893 - 10:00h
Místo:
Nantes
Země:
Věk:
† 79 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jean Brochard - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.3.1893 - 10:00  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.3.1893 - 09:51  
FR, Nantes:
47°13' s.š., 1°33' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Brochard 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Brochard
datum narození 12.3.1893
(herec, instagram)

Jean Brochard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1966) - Le Vampire de Bougival
(1960) - La Caméra explore le temps: Le drame des poisons
(1960) - À pleines mains
(1959) - Le Chemin des écoliers
(1959) - Énigme aux Folies Bergère
(1959) - La Caméra explore le temps; La dernière nuit de Koenigsmark
(1959) - La Bête à l'affût
(1959) - Anděl na zemi
(1958) - Les Violents
(1958) - Rafles sur la ville
(1958) - La Legge è legge
(1957) - Pod pokličkou
(1957) - Les Espions
(1957) - Ah, quelle équipe!
(1956) - Treize à table
(1956) - Le Secret de soeur Angèle
(1956) - Čtyři kroky do nebe
(1955) - La Môme Pigalle
(1955) - L'Impossible Monsieur Pipelet
(1955) - Ďábelské ženy
(1954) - Piédalu député
(1954) - Les Amoureux de Marianne
(1953) - Des quintuplés au pensionnat
(1953) - Darmošlapové
(1953) - La Dame aux camélias
(1953) - Capitaine Pantoufle
(1952) - Le Rideau rouge
(1952) - Pan Taxi
(1952) - La Forêt de l'adieu
(1951) - Le Voyage en Amérique
(1951) - Tapage nocturne
(1951) - Sous le ciel de Paris
(1951) - Passion
(1951) - Knock
(1950) - Envoi de fleurs
(1950) - Dieu a besoin des hommes
(1949) - Vient de paraître
(1949) - Retour à la vie
(1949) - Rendez-vous avec la chance
(1949) - Rapide de nuit
(1949) - Millionnaires d'un jour
(1949) - Mademoiselle de la Ferté
(1949) - Barry
(1948) - Zvonokosy
(1948) - La dame d'onze heure
(1948) - Cinq tulipes rouges
(1948) - La Carcasse et le tord-cou
(1948) - Bagarres
(1947) - La Maison sous la mer
(1947) - Les Chouans
(1947) - La Femme en rouge
(1946) - Návrat nežádoucího
(1946) - Le Bateau à soupe
(1946) - Jericho
(1945) - Vingt-quatre heures de perm'
(1945) - Kulička
(1945) - Le Jugement dernier
(1945) - La Grande meute
(1945) - Carmen
(1944) - Le Voyageur sans bagages
(1944) - Coup de tête
(1944) - La Collection Ménard
(1944) - Cécile est morte
(1943) - Les Roquevillard
(1943) - Policie hlásí
(1943) - L'Homme de Londres
(1943) - Havran
(1942) - Caprices
(1941) - Premier bal
(1941) - Fernandel akrobatem
(1941) - Espoirs
(1941) - L'Enfer des anges
(1941) - L'Assassinat du Père Noël
(1940) - Ztracený ráj
(1940) - Moře v plamenech
(1940) - Miquette
(1940) - Bach en correctionnelle
(1939) - Ultima giovinezza
(1939) - La Tradition de minuit
(1939) - Raphaël le tatoué
(1939) - Quartier sans soleil
(1939) - Pièges
(1939) - Nord-Atlantique
(1939) - La Loi du nord
(1939) - Frères corses
(1939) - L'Esclave blanche
(1939) - Entente cordiale
(1939) - Dernière jeunesse
(1939) - Berlingot et compagnie
(1938) - Vidocq
(1938) - Ramuntcho
(1938) - La Piste du sud
(1938) - Les Deux combinards
(1938) - Le Capitaine Benoît
(1937) - Vous n'avez rien à déclarer?
(1937) - La Treizième enquête de Grey
(1937) - Monsieur Breloque a disparu
(1937) - Forfaiture
(1936) - Tout va très bien madame la marquise
(1936) - Inspecteur Grey
(1936) - Le Diable en bouteille
(1936) - Bach détective
(1936) - À nous deux, madame la vie
(1936) - À minuit, le 7
(1935) - Un soir de bombe
(1935) - Jonny, haute-couture
(1935) - Les Époux scandaleux
(1934) - Minuit, place Pigalle
(1933) - La Femme invisible
(1933) - Dravec
(1933) - Boubouroche

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.3.1893 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Brochard 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Brochard - herec

se narodil 12.3.1893 ve městě Nantes
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Brochard

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jean Brochard
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
22°04’
11
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°51’
8
 
MerkurMerkur:
Beran
10°06’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°00’
10
 
MarsMars:
Býk
19°14’
12
 
JupiterJupiter:
Beran
27°04’
12
 
SaturnSaturn:
Váhy
10°47’
5
R
UranUran:
Štír
10°24’
6
R
NeptunNeptun:
Blíženci
8°39’
12
 
PlutoPluto:
Blíženci
7°54’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
0°46’
12
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
6
 
CheirónCheirón:
Lev
29°10’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
3°14’
11
Domy:
Blíženci
14°26’
Střelec
14°26’
2:
Rak
4°36’
8:
Kozoroh
4°36’
3:
Rak
23°01’
9:
Kozoroh
23°01’
Lev
13°59’
Vodnář
13°59’
5:
Panna
12°38’
Ryby
12°38’
6:
Váhy
25°35’
Beran
25°35’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
14°13’
11
Slun./Luna:
Vodnář
16°28’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »