Jean Carmet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Carmet
(Jean Gabriel Edmond Carmet)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.4. 1920 - 12:00h
Místo:
Bourgueil
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
20.4.1994 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Jean Carmet - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.4.1920 - 12:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.4.1920 - 11:00  
FR, Bourgueil:
47°23' s.š., 0°41' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Carmet 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Carmet
datum narození 25.4.1920
(herec, instagram)

Jean Carmet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Eugénie Grandet
(1994) - Du poulet
(1994) - Cache Cash
(1994) - B comme Bolo
(1993) - Roulez jeunesse!
(1993) - La Chambre 108
(1993) - Germinal
(1993) - Coup de jeune
(1992) - Rej výtržníků
(1992) - La Controverse de Valladolid
(1991) - Bertrand Blier: Des valseuses à Merci la vie
(1991) - Sortie interdite
(1991) - La Reine blanche
(1991) - Modré sešity
(1991) - Děkuji, živote
(1991) - Les Carnassiers
(1990) - Ne m'oubliez pas: Hommage à Bernard Blier
(1990) - Un jeu d'enfant
(1990) - Le Sixième doigt
(1990) - Maminčin zámek
(1990) - Gorille, Le (TV seriál)
(1989) - La Vouivre
(1989) - L'Invité surprise
(1989) - Bouvard et Pecuchet
(1988) - Sueurs froides: Mise à l'index
(1988) - Studený pot (TV seriál)
(1988) - Périgord noir
(1988) - Palace
(1988) - Mangeclous
(1988) - Chaîne, La (TV seriál)
(1987) - Divan, Le (TV seriál)
(1987) - Le Moine et la sorciere
(1987) - Miss Mona
(1987) - Mirage dangereux
(1987) - Les Idiots
(1987) - Les Deux crocodiles
(1987) - La Brute
(1987) - L'Âge de Monsieur est avancé
(1986) - Uprchlíci
(1986) - Suivez mon regard
(1986) - Mon beau-frère a tué ma soeur
(1986) - Champagne amer
(1986) - Les Étonnements d'un couple moderne
(1986) - L'Été 36
(1985) - Vingt ans d'absence
(1985) - Sac de noeuds
(1985) - Night Magic
(1985) - Le Matou
(1985) - Châteauvallon (TV seriál)
(1984) - Tir à vue
(1984) - Horko
(1984) - Le Crime d'Ovide Plouffe
(1983) - Trois morts à zéro
(1983) - Seber si svých pět švestek
(1983) - Dědoušek se dal na odboj
(1982) - Ubožáci
(1982) - Guy de Maupassant
(1982) - Bídníci
(1981) - Zelňačka
(1981) - Vzhůru do boje!
(1981) - Le Tribunal des flagrants délires
(1981) - Mužská záležitost
(1981) - Die Fälschung
(1981) - La Double vie de Théophraste Longuet
(1981) - L'Amour trop fort
(1980) - Le Curé de Tours
(1980) - Bankéřka
(1979) - Takové krásné městečko
(1979) - Studený bufet
(1979) - Il y a longtemps que je t'aime
(1979) - Gros câlin
(1978) - Portrait de Jacques Dufilho
(1978) - Violette Nozière
(1978) - Molière
(1978) - Cukr
(1978) - Conte à regler
(1978) - Le Beaujolais nouveau est arrivé
(1977) - Sedmá rota za úplňku
(1977) - Plus ça va, moins ça va
(1977) - Alice ou la dernière fugue
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - René la canne
(1976) - Les Oeufs brouillés
(1976) - Noirs et blancs en couleur
(1975) - Pan Dupont
(1975) - Co je moc, to je moc
(1974) - Ursule et Grelu
(1974) - Návrat velkého blondýna
(1974) - Linceul n'a pas de poches, Un
(1974) - Krysy z temnot
(1974) - Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
(1974) - Histoires insolites (TV seriál)
(1974) - La Gueule de l'emploi
(1974) - Bons baisers... à lundi
(1973) - Vie du bon côté, La (TV seriál)
(1973) - Velké city dělají dobrou chuť
(1973) - Un client sérieux
(1973) - Pleure pas la bouche pleine
(1973) - Nejpomatenější rozum
(1973) - Graine d'ortie (TV seriál)
(1973) - Domovník
(1972) - Život plný malérů
(1972) - Les Yeux fermés
(1972) - Velký blondýn s černou botou
(1972) - Le Trefle a cinq feuilles
(1972) - Les Sanglots longs
(1972) - Le Viager
(1972) - L'Ingénu
(1972) - Elle cause plus, elle flingue
(1971) - Těsně před nocí
(1971) - Le Petit théâtre de Jean Renoir
(1971) - Černý prapor vlaje nad pekáčem
(1970) - Roztržka
(1970) - Novicky
(1970) - Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
(1970) - Das Lied der Balalaika
(1970) - Koňská hlava
(1970) - Au théâtre ce soir: Adieu Berthe
(1970) - And Soon the Darkness
(1969) - Zlatá vdova
(1969) - Poussez pas grand-père dans les cactus
(1969) - Podivuhodná příchuť majetku
(1969) - Les Gros malins
(1969) - L'Auvergnat et l'autobus
(1967) - Max le débonnaire (TV seriál)
(1967) - Idiot v Paříži
(1967) - Alexandre le bienheureux
(1966) - Trappola per l'assassino
(1966) - La Bourse et la vie
(1965) - La Métamorphose des cloportes
(1965) - Le Due orfanelle
(1965) - Les Bons vivants
(1964) - Les Pas perdus
(1964) - Les Gorilles
(1964) - Du grabuge chez les veuves
(1964) - Do toho, do toho!
(1963) - Melodie podzemí
(1963) - La Foire aux cancres
(1962) - Un clair de lune a Maubeuge
(1962) - Nous irons à Deauville
(1962) - Desátník smolař
(1962) - Ďábel a desatero
(1961) - Výhodná koupě
(1961) - Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter
(1959) - Oh! Qué mambo
(1959) - Cigarettes, whisky et petites pépées
(1959) - Babeta jde do války
(1958) - Un drôle de dimanche
(1958) - La Bigorne
(1957) - Trois de la marine
(1957) - Mademoiselle et son gang
(1957) - La Ironía del dinero
(1956) - Mon curé champion du régiment
(1956) - Les Duraton
(1956) - Dobrodružství Tilla Ulenspiegla
(1956) - Ces sacrées vacances
(1956) - Bonjour sourire!
(1956) - Bébés à gogo
(1955) - Le Réveillon
(1955) - La Madelon
(1955) - Ca va barder
(1954) - Piédalu député
(1954) - Le viconte de Bragelonne
(1954) - Adam est... Ève
(1953) - La Tournée des Grands Ducs
(1953) - Minuit... Quai de Bercy
(1953) - Des quintuplés au pensionnat
(1952) - Les Quatre sergents du Fort Carré
(1952) - Pan Taxi
(1952) - Monsieur Leguignon Lampiste
(1952) - Ils étaient cinq
(1952) - La Forêt de l'adieu
(1952) - Elle et moi
(1952) - Drôle de noce
(1951) - Le Roi des camelots
(1951) - Les Mémoires de la vache Yolande
(1951) - Knock
(1950) - On demande un bandit
(1950) - Les Femmes sont folles
(1950) - Dieu a besoin des hommes
(1950) - Bille de clown
(1950) - L'Art d'être courtier
(1949) - La Patronne
(1949) - Le Parfum de la dame en noir
(1949) - La Louve
(1949) - Dernière heure, édition spéciale
(1949) - Branquignol
(1949) - Bonheur en location
(1949) - La Bataille du feu
(1948) - Le Diamant de cent sous
(1948) - Cartouche roi de Paris
(1947) - Monsieur Vincent
(1947) - Dvojník
(1947) - Le Destin s'amuse
(1947) - Le Destin exécrable de Guillemette Babin
(1946) - Tombé du ciel
(1946) - Les Démons de l'aube
(1945) - François Villon
(1945) - Děti ráje
(1943) - Les Mystères de Paris

Jean Carmet - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.4.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Carmet 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Carmet - herec

se narodil 25.4.1920 ve městě Bourgueil
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Carmet

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jean Carmet
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
4°55’
10
 
LunaLuna:
Lev
3°36’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
9°02’
9
 
VenušeVenuše:
Beran
16°24’
9
 
MarsMars:
Váhy
29°23’
4
R
JupiterJupiter:
Lev
8°48’
1
 
SaturnSaturn:
Panna
4°55’
2
R
UranUran:
Ryby
4°50’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
8°45’
1
 
PlutoPluto:
Rak
5°55’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
16°16’
4
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°50’
5
 
CheirónCheirón:
Beran
8°03’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
6°16’
4
Domy:
Lev
7°35’
Vodnář
7°35’
2:
Lev
26°07’
8:
Vodnář
26°07’
3:
Panna
19°29’
9:
Ryby
19°29’
Váhy
20°23’
Beran
20°23’
5:
Štír
28°47’
Býk
28°47’
6:
Kozoroh
6°48’
Rak
6°48’
Zastoupení živlů:
10xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°59’
11
Slun./Luna:
Blíženci
19°15’
11


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »