Jean Clarieux wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Clarieux
(Gaston Kléber Chambon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
La Rochelle
Země:
Věk:
† 58 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jean Clarieux - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.4.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Clarieux 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Clarieux
datum narození 3.4.1911
(herec, instagram)

Jean Clarieux - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Mléčná dráha
(1965) - Dossiers de Jerôme Randax, Les (TV seriál)
(1964) - Tintin a případ Hluchavka
(1964) - Beaux yeux d'Agatha, Les (TV seriál)
(1962) - Jusqu'à plus soif
(1962) - Inspektor Leclerc (TV seriál)
(1962) - L'Empire de la nuit
(1962) - Commandant X (TV seriál)
(1960) - Une gueule comme la mienne
(1960) - Marie des Isles
(1960) - Il suffit d'aimer
(1958) - Posledních pět minut (TV seriál)
(1958) - Me and the Colonel
(1957) - En votre âme et conscience (TV seriál)
(1957) - Aventures de Tintin, Les (TV seriál)
(1956) - Les Salauds vont en enfer
(1956) - Paris, Palace Hôtel
(1956) - Paris canaille
(1956) - Le Long des trottoirs
(1955) - Uprchlíci
(1955) - Plus de whisky pour Callaghan
(1955) - Les Nuits de Montmartre
(1955) - Kdyby všichni chlapi světa ...
(1955) - Je suis un sentimental
(1955) - Les Chiffonniers d'Emmaüs
(1955) - Ďábelské ženy
(1954) - Sur le banc
(1954) - Nesahejte na prachy
(1954) - Le viconte de Bragelonne
(1954) - La Fille perdue
(1953) - Maternité clandestine
(1953) - L'Aventurière du Tchad
(1952) - Všichni jsme vrahové
(1952) - La Fugue de Monsieur Perle
(1952) - Casque d'or
(1952) - Boží soud
(1951) - Noc je mým královstvím
(1951) - Milenci z mrtvého ramene
(1951) - Juliette ou La clef des songes
(1951) - Duel à Dakar
(1950) - Trois télégrammes
(1950) - Rej
(1950) - La Marie du port
(1950) - Édouard et Caroline
(1950) - Amédée
(1949) - Maya
(1948) - Scandale
(1948) - La Figure de proue
(1948) - Cartouche roi de Paris
(1947) - Chemins sans loi
(1946) - Bitva o koleje
(1943) - Policie hlásí
(1943) - Coup de feu dans la nuit
(1942) - Modrý šátek
(1941) - Nous les gosses
(1941) - Les Jours heureux
(1937) - Nostalgie

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Clarieux 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Clarieux - herec

se narodil 3.4.1911 ve městě La Rochelle
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Clarieux

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jean Clarieux
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
12°37’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°08’
 
MerkurMerkur:
Beran
26°36’
 
VenušeVenuše:
Býk
12°47’
 
MarsMars:
Vodnář
15°12’
 
JupiterJupiter:
Štír
12°54’
R
SaturnSaturn:
Býk
6°14’
 
UranUran:
Kozoroh
28°56’
 
NeptunNeptun:
Rak
18°46’
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°32’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
12°05’
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »