Jean Claudio wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Claudio
(Claude Martin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.3. 1927 - 01:00h
Místo:
Neuilly-sur-Seine
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jean Claudio - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.3.1927 - 01:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.3.1927 - 01:00  
FR, Neuilly-sur-Seine:
48°53' s.š., 2°16' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Claudio 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Claudio
datum narození 28.3.1927
(herec, instagram)

Jean Claudio - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Tiroir secret, Le (TV seriál)
(1986) - Sins (TV seriál)
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - Le Crime d'Ovide Plouffe
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Incorrigibles, Les (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
(1976) - Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1976) - Chirurgien de Saint-Chad, Le (TV seriál)
(1975) - Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
(1973) - Sentivano uno strano, eccitante, pericoloso puzzo di dollari
(1973) - Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck, Die (TV seriál)
(1973) - Jeune Fabre, Le (TV seriál)
(1972) - Dernières volontés de Richard Lagrange, Les (TV seriál)
(1971) - Mon seul amour (TV seriál)
(1971) - Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
(1970) - Storia d'amore, Una
(1970) - La Peau de torpedo
(1970) - Moto Shel Yehudi
(1970) - Le Champignon
(1970) - Le Fou
(1969) - Une femme à aimer (TV seriál)
(1967) - Die Zeugin aus der Hölle
(1967) - Rue barrée (TV seriál)
(1967) - Graf Yoster gibt sich die Ehre (TV seriál)
(1966) - Trojitý kříž
(1966) - The Man Who Never Was (TV seriál)
(1965) - Espions à l'affűt
(1965) - Drahoušek
(1965) - Crimine a due
(1964) - Il Vendicatore mascherato
(1964) - L'Ultimo gladiatore
(1964) - The Beauty Jungle
(1964) - Báječný paroháč
(1962) - Lancieri neri, I
(1959) - Snídaně v trávě
(1959) - Pourquoi viens-tu si tard?
(1959) - Nathalie, agent secret
(1957) - Sylviane de mes nuits
(1957) - Dangerous Exile
(1956) - Marie-Antoinette reine de France
(1956) - Elena a muži
(1952) - Moulin Rouge
(1945) - Les Cadets de l'océan
(1943) - Věčný nepřítel
(1942) - Andorra ou les hommes d'Airain
(1941) - L'Enfer des anges
(1939) - La Charrette fantôme
(1938) - Ztracenci ze Saint-Agil
(1938) - La Tragédie impériale
(1938) - Carrefour
(1937) - Nostalgie

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Claudio 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Claudio - herec

se narodil 28.3.1927 ve městě Neuilly-sur-Seine
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Claudio

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jean Claudio
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
6°21’
3
 
LunaLuna:
Kozoroh
25°36’
1
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°56’
2
 
VenušeVenuše:
Býk
6°11’
4
 
MarsMars:
Blíženci
18°29’
6
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°13’
2
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°35’
12
R
UranUran:
Ryby
29°47’
3
 
NeptunNeptun:
Lev
24°35’
8
R
PlutoPluto:
Rak
13°46’
7
st
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°25’
7
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°31’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
0°08’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
3°36’
2
Domy:
Střelec
22°51’
Blíženci
22°51’
2:
Vodnář
3°35’
8:
Lev
3°35’
3:
Ryby
19°13’
9:
Panna
19°13’
Beran
23°28’
Váhy
23°28’
5:
Býk
17°20’
Štír
17°20’
6:
Blíženci
5°55’
Střelec
5°55’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
23°10’
11
Slun./Luna:
Ryby
0°59’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »