Jean Davy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Davy

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.10. 1911 - 10:00h
Místo:
Puteaux
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jean Davy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.10.1911 - 10:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.10.1911 - 10:00  
FR, Puteaux:
48°53' s.š., 2°14' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Davy 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Davy
datum narození 15.10.1911
(herec, instagram)

Jean Davy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Éloge de l'amour
(2000) - Enfants du printemps, Les (TV seriál)
(1999) - Pas de scandale
(1999) - Balzac
(1997) - Le Dernier été
(1995) - Fiesta
(1991) - La Dernière saison
(1990) - Lacenaire
(1989) - Grande cabriole, La (TV seriál)
(1988) - La Queue de la comète
(1988) - Bernadette
(1986) - Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
(1985) - Madame et ses flics (TV seriál)
(1985) - Châteauvallon (TV seriál)
(1985) - L'Herbe rouge
(1984) - Vládci světla
(1983) - Deux amies d'enfance (TV seriál)
(1981) - Dívka z Lotrinska
(1979) - Yeux bleus, Les (TV seriál)
(1979) - Othello
(1979) - Lumière des justes, La (TV seriál)
(1978) - Médecins de nuit (TV seriál)
(1978) - Il était un musicien (TV seriál)
(1977) - Le Diable dans la boîte
(1974) - Eugène Sue
(1971) - La Polonaise
(1970) - Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
(1967) - Princesse du rail, La (TV seriál)
(1962) - Železná maska
(1959) - Drôles de phénomènes
(1958) - Kristýna
(1953) - Een gouden eeuw-de kunst der Vlaamse primitieven
(1950) - Ztracené vzpomínky
(1949) - On ne triche pas avec la vie
(1949) - La Louve
(1949) - La Femme nue
(1949) - Au royaume des cieux
(1948) - Cartouche roi de Paris
(1947) - Vertiges
(1947) - La Grande Maguet
(1947) - Le Destin exécrable de Guillemette Babin
(1947) - Brigade criminelle
(1946) - Mission spéciale
(1945) - Sám v noci
(1945) - Le Mystère Saint-Val
(1945) - Le Jugement dernier
(1945) - Farandole
(1944) - Premier de cordée
(1943) - Une étoile au soleil
(1943) - Mon amour est près de toi
(1943) - Ďáblova ruka
(1942) - L'Homme qui joue avec le feu
(1942) - Le Destin fabuleux de Désirée Clary
(1938) - La Maison du Maltais
(1938) - Historky Elysejských polí
(1936) - Mayerling
(1935) - L'équipage

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.10.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Davy 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Davy - herec

se narodil 15.10.1911 ve městě Puteaux
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Davy

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jean Davy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
20°55’
10
 
LunaLuna:
Rak
26°31’
8
 
MerkurMerkur:
Váhy
14°55’
10
 
VenušeVenuše:
Panna
14°46’
9
 
MarsMars:
Blíženci
10°53’
7
 
JupiterJupiter:
Štír
17°44’
12
 
SaturnSaturn:
Býk
18°42’
6
R
UranUran:
Kozoroh
25°26’
2
 
NeptunNeptun:
Rak
23°45’
8
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°57’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°13’
5
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°49’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°39’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
7°22’
9
Domy:
Střelec
1°45’
Blíženci
1°45’
2:
Kozoroh
4°50’
8:
Rak
4°50’
3:
Vodnář
16°12’
9:
Lev
16°12’
Ryby
24°36’
Panna
24°36’
5:
Beran
23°17’
Váhy
23°17’
6:
Býk
14°32’
Štír
14°32’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
28°11’
11
Slun./Luna:
Panna
8°43’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »