Jean Desailly wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Desailly

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.8. 1920 - 21:00h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 87 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jean Desailly - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.8.1920 - 21:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.8.1920 - 20:00  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Desailly 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Desailly
datum narození 24.8.1920
(herec, instagram)

Jean Desailly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Dva ve vlně
(2001) - Gabin, gueule d'amour
(2000) - Posedlost
(1999) - La Dilettante
(1998) - Le Radeau de la Méduse
(1992) - L'Élixir d'amour
(1991) - Le Piège
(1990) - Équipe de nuit
(1989) - Burziáni (TV seriál)
(1988) - Tisserands du pouvoir, Les (TV seriál)
(1988) - L'Eterna giovinezza
(1988) - Cambiamento d'aria
(1984) - Ces chers disparus: Françoise Dorléac
(1984) - Králova bláznovství
(1984) - Bavure, La (TV seriál)
(1982) - Siegfried
(1982) - Les Invités
(1981) - Profesionál
(1981) - La mémoire courte
(1980) - Pile ou face
(1979) - Sukničkář
(1979) - Le Pitié dangereuse
(1979) - Orient-Express (TV seriál)
(1979) - Le Mouton noir
(1979) - Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
(1979) - Au théâtre ce soir: Tout dans le jardin
(1978) - Remembering Jean Gabin
(1978) - Un ennemi du peuple
(1978) - Claudine en ménage
(1978) - Claudine à Paris
(1978) - Claudine à l'école
(1978) - Claudine (TV seriál)
(1974) - L'Ironie du sort
(1973) - Následník
(1972) - Zavraždění Trockého
(1972) - Les Sous-locs
(1972) - Policajt
(1972) - Midi Trente (TV seriál)
(1972) - Les Rois maudits (TV seriál)
(1972) - Au théâtre ce soir: Double jeu
(1971) - Le Misanthrope
(1971) - Comptes à rebours
(1969) - Tu moissonneras la tempête
(1969) - L'Ardoise
(1968) - Le Franciscain de Bourges
(1967) - 25. hodina
(1967) - Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
(1966) - De Dans van de reiger
(1966) - La Cerisaie
(1965) - Le Monde est petit
(1965) - Le Due orfanelle
(1965) - Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
(1964) - L'année du bac
(1964) - Hebká kůže
(1964) - La Double inconstance
(1964) - La Confidence fausse
(1963) - Les Malheurs de la guerre
(1963) - Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)
(1962) - Chou caillou hibou
(1962) - La France à grand spectacle
(1962) - Le Bonheur d'être aimé
(1962) - Les Sept péchés capitaux
(1962) - Práskač
(1961) - Le Temps d'une vocation: Marcel Proust
(1961) - Zákon války
(1961) - Un soir sur la plage
(1961) - Smrt Belly
(1961) - Amours célèbres
(1960) - Le Saint mène la danse
(1960) - Préméditation
(1960) - Francouzka a láska
(1960) - Le Baron de l'écluse
(1959) - Viennent les jours
(1959) - Le Soleil de Pierre
(1959) - Les Seigneurs de la forêt
(1959) - La Lozère
(1959) - À la rencontre de Jean-Sébastien Bach
(1959) - Ulice Montmartre č.125
(1959) - Sen noci svatojánské
(1959) - Il cavaliere e la zarina
(1958) - Marchands de rien
(1958) - La Répétition ou L'amour puni
(1958) - Maigret klade past
(1958) - Burziáni
(1957) - Les Alchimistes
(1956) - Une tâche difficile
(1955) - Velké manévry
(1955) - On ne badine pas avec l'amour
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1953) - Chagall
(1952) - Avec André Gide
(1952) - Jocelyn
(1952) - Chicagský deník
(1951) - La Course de taureaux
(1951) - Palais royal
(1951) - Demain nous divorçons
(1950) - Véronique
(1950) - Chéri
(1949) - Occupe-toi d'Amélie
(1949) - Na úsvitu
(1949) - L'Échafaud peut attendre
(1948) - La Veuve et l'innocent
(1948) - Une grande fille toute simple
(1947) - Carré de valets
(1947) - Amours, délices et orgues
(1946) - Vlast
(1946) - Sylvie a fantom
(1946) - La Revanche de Roger la Honte
(1946) - Pastorální symfonie
(1945) - Le Père Goriot
(1945) - Le Jugement dernier
(1943) - Premier prix du conservatoire
(1943) - Le Voyageur de la Toussaint

Jean Desailly - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.8.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Desailly 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Desailly - herec

se narodil 24.8.1920 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Desailly

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jean Desailly
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
1°18’
6
 
LunaLuna:
Kozoroh
8°13’
10
 
MerkurMerkur:
Lev
16°55’
5
 
VenušeVenuše:
Panna
15°36’
6
 
MarsMars:
Štír
23°09’
8
 
JupiterJupiter:
Lev
29°28’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
13°14’
6
 
UranUran:
Ryby
3°47’
12
R
NeptunNeptun:
Lev
12°01’
5
 
PlutoPluto:
Rak
8°31’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°50’
7
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
4°21’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
9°45’
12
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
4°06’
8
Domy:
Beran
11°01’
Váhy
11°01’
2:
Býk
22°26’
8:
Štír
22°26’
3:
Blíženci
15°52’
9:
Střelec
15°52’
Rak
4°41’
Kozoroh
4°41’
5:
Rak
24°23’
Kozoroh
24°23’
6:
Lev
21°20’
Vodnář
21°20’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
8xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
22°51’
12
Slun./Luna:
Štír
4°45’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »