Jean Dujardin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Dujardin
(Jean Edmond Dujardin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.6. 1972 - 04:50h
Místo:
Rueil-Malmaison
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jean Dujardin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.6.1972 - 04:50  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.6.1972 - 03:50  
FR, Rueil-Malmaison:
48°53' s.š., 2°11' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Dujardin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Dujardin
datum narození 19.6.1972
(herec, instagram)

Jean Dujardin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Belmondo
(2016) - Za láskou vzhůru
(2016) - Un homme à la hauteur
(2016) - Brice de Nice 3
(2015) - Un plus une
(2014) - Památkáři
(2014) - La French
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Le débarquement
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Le Petit joueur
(2013) - Orage d'une nuit d'été
(2013) - Möbius
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Nevěrníci
(2011) - Belmondo, itinéraire...
(2011) - Touch of Evil
(2011) - The Artist
(2010) - Zvonění ledu
(2010) - Un balcon sur la mer
(2010) - Milosrdné lži
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Rychlejší než vlastní stín
(2009) - OSS 117: Ztracen v Riu
(2008) - Muž a jeho pes
(2008) - Ca$h
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 99 franků
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Cherche fiancé tous frais payés
(2007) - Falešná identita
(2007) - Deux sur la balançoire
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Agent 117
(2005) - La Vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
(2005) - Manželka mého partnera
(2005) - Il ne faut jurer... de rien!
(2005) - Brice de Nice
(2004) - Vdavky, sňatky, svazky
(2004) - Krvavý prachy
(2004) - Daltoni
(2003) - Vítejte u Rozových
(2003) - Toutes les filles sont folles
(2003) - Les Clefs de bagnole
(2002) - En aparté (TV seriál)
(2002) - A L'abri des regards indiscrets,
(2002) - Kdybych byl bohatý
(2001) - Y a un début à tout
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Un gars, une fille (TV seriál)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Union libre (TV seriál)
(1998) - Farce attaque (TV seriál)
(1984) - Cinema 3
(1976) - La nuit des Césars

Jean Dujardin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Dujardin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jean Dujardin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1971) Alexandra Lamy - manželka

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Dujardin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Dujardin - herec

se narodil 19.6.1972 ve městě Rueil-Malmaison
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Dujardin

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jean Dujardin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°57’
1
 
LunaLuna:
Váhy
3°38’
5
 
MerkurMerkur:
Rak
13°58’
1
 
VenušeVenuše:
Blíženci
25°32’
12
R
MarsMars:
Rak
23°58’
2
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°10’
7
R
SaturnSaturn:
Blíženci
12°23’
12
 
UranUran:
Váhy
14°11’
5
R
NeptunNeptun:
Střelec
3°14’
6
R
PlutoPluto:
Panna
29°20’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°37’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°59’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
16°56’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
21°28’
10
Domy:
Blíženci
27°08’
Střelec
27°08’
2:
Rak
14°52’
8:
Kozoroh
14°52’
3:
Lev
2°51’
9:
Vodnář
2°51’
Lev
24°51’
Vodnář
24°51’
5:
Panna
26°16’
Ryby
26°16’
6:
Štír
11°50’
Býk
11°50’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
11xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
26°00’
11
Slun./Luna:
Lev
15°47’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »