Jean Gabin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Gabin
(Jean-Alexis Moncorgé)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.5. 1904 - 02:00h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 72 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
15.11.1976 (Příčina: Leukémie)
Povolání:
herec

Jean Gabin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
17.5.1904 - 02:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.5.1904 - 01:51  (-0:09h)
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Gabin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jean Gabin
datum narození 17.5.1904
(herec, instagram)

Jean Gabin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Belmondo
(2013) - Cocteau Marais - Un couple mythique
(2012) - Lino Ventura: Lino - Il n'était que lui-même
(2005) - Eduard VIII. Anglický
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1994) - Carné, vous avez dit Carné
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Svatý rok
(1974) - Verdikt
(1973) - Případ Dominici
(1973) - Dva muži ve městě
(1972) - Zabiják
(1971) - Kočka
(1971) - Černý prapor vlaje nad pekáčem
(1970) - Heroin
(1969) - Ve znamení býka
(1969) - Sicilský klan
(1968) - Tetovaný
(1968) - Paša
(1967) - Slunce rošťáků
(1966) - Zahradník z Argenteuil
(1966) - Rvačka v Panamě
(1965) - Hrom do toho
(1964) - Monsieur
(1964) - L'Âge ingrat
(1963) - Melodie podzemí
(1963) - Komisař Maigret zuří
(1962) - Opice v zimě
(1962) - Gentleman z Epsomu
(1961) - Mon frère Jacques
(1961) - Le Président
(1961) - Le Cave se rebiffe
(1960) - Stará garda
(1960) - Spécial Noël: Jean Gabin
(1960) - Le Baron de l'écluse
(1959) - Tulák Archimedes
(1959) - Případ komisaře Maigreta
(1959) - Luční ulice
(1958) - V případě neštěstí
(1958) - Noc a zmatek
(1958) - Maigret klade past
(1958) - Burziáni
(1958) - Bídníci
(1957) - Případ doktora Laurenta
(1957) - Le Rouge est mis
(1956) - Cinépanorama (TV seriál)
(1956) - Zločin a trest
(1956) - Voici le temps des assassins
(1956) - Le Sang à la tête
(1956) - Napříč Paříží
(1956) - Des gens sans importance
(1955) - Le Port du désir
(1955) - Napoléon
(1955) - Když je v Paříži noc
(1955) - Chiens perdus sans collier
(1955) - Benzin a olej
(1954) - Nesahejte na prachy
(1954) - Francouzský kankán
(1954) - L'Air de Paris
(1953) - La Vierge du Rhin
(1953) - Leur dernière nuit
(1952) - Échos de plateau
(1952) - La Vérité sur Bébé Donge
(1952) - Radovánky
(1952) - Okamžik pravdy
(1952) - Bufere
(1951) - Victor
(1951) - Noc je mým královstvím
(1950) - La Marie du port
(1950) - È più facile che un cammello...
(1949) - Au-delà des grilles
(1947) - Miroir
(1946) - Martin Roumagnac
(1944) - The Impostor
(1942) - Přístav lásky
(1940) - Screen Snapshots Series 19, No. 6
(1939) - SOS
(1939) - Den začíná
(1938) - Nábřeží mlh
(1938) - Le Récif de corail
(1938) - Člověk bestie
(1937) - Velká iluze
(1937) - Pépé le Moko
(1937) - Le Messager
(1937) - Gueule d'amour
(1936) - Na dně
(1936) - La belle équipe
(1935) - Variétés
(1935) - Pevnost ztracených
(1935) - Golgota
(1934) - Zuzu
(1934) - Maria Chapdelaine
(1933) - V poutech zákona
(1933) - Le Tunnel
(1933) - L'Étoile de Valencia
(1933) - Du haut en bas
(1933) - Adieu les beaux jours
(1932) - Les Gaités de l'escadron
(1932) - Les Gaietés de l'escadron
(1932) - La Foule hurle
(1932) - Coeurs joyeux
(1932) - La Belle marinière
(1931) - Tout ça ne vaut pas l'amour
(1931) - Pour un soir
(1931) - Paris-Beguin
(1931) - Chacun sa chance
(1931) - Gloria
(1931) - Coeur de lilas
(1930) - Mephisto
(1928) - Ohe! Les Valises
(1928) - Les Lions
Jean Gabin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1902) Gaby Basset - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1901) Marlene Dietrich
(*1911) Ginger Rogers

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Gabin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Gabin - herec

se narodil 17.5.1904 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Gabin

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Jean Gabin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
25°43’
2
 
LunaLuna:
Blíženci
15°57’
3
 
MerkurMerkur:
Býk
20°09’
2
R
VenušeVenuše:
Býk
11°35’
2
 
MarsMars:
Býk
29°14’
2
 
JupiterJupiter:
Beran
18°07’
1
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°49’
12
 
UranUran:
Střelec
29°13’
10
R
NeptunNeptun:
Rak
4°11’
4
 
PlutoPluto:
Blíženci
19°36’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°35’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
2°23’
12
 
CheirónCheirón:
Vodnář
0°03’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
27°46’
12
Domy:
Ryby
18°00’
Panna
18°00’
2:
Býk
8°00’
8:
Štír
8°00’
3:
Blíženci
5°07’
9:
Střelec
5°07’
Blíženci
24°52’
Střelec
24°52’
5:
Rak
13°40’
Kozoroh
13°40’
6:
Lev
6°58’
Vodnář
6°58’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
6°26’
11
Slun./Luna:
Blíženci
5°50’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »