Jean Galland wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Galland
(Jean Charles Pierre Galland)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Laval
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jean Galland - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.5.1887 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Galland 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jean Galland
datum narození 28.5.1887
(herec, instagram)

Jean Galland - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1969) - Oiseaux rares, Les (TV seriál)
(1968) - Le Regret de Pierre Guilhem
(1967) - Julie de Chaverny Ou La double méprise
(1966) - Sale temps pour les mouches
(1966) - Comment ne pas épouser un milliardaire (TV seriál)
(1964) - La Torture par l'espérance
(1964) - Les cabinets particuliers
(1964) - Les Gros bras
(1964) - Beaux yeux d'Agatha, Les (TV seriál)
(1964) - Abonent na lince U (TV seriál)
(1963) - Les Vierges
(1963) - Un drôle de paroissien
(1963) - Madame Sans Gêne
(1963) - Des frissons partout
(1963) - Ctihodný Stanislav
(1963) - La Caméra explore le temps: Le procès de Charles 1er
(1963) - La Caméra explore le temps: La conspiration du général Malet
(1963) - Les Aventures de Salavin
(1962) - Une grosse tête
(1962) - Les Trois chapeaux claques
(1962) - Snobs!
(1962) - La Poupée
(1962) - La Caméra explore le temps: Le meurtre de Henry Darnley ou La double passion de Marie Stuart
(1961) - Le Rendez-vous de minuit
(1961) - Les Godelureaux
(1961) - La Caméra explore le temps: Les templiers
(1961) - La Caméra explore le temps: L'énigme de Saint-Leu
(1961) - La Caméra explore le temps: L'aventure de la duchesse de Berry
(1961) - La Caméra explore le temps: La meurtre de Pierre III.
(1959) - La Tête contre les murs
(1959) - Podepsán Arsen Lupin
(1959) - La Caméra explore le temps; La dernière nuit de Koenigsmark
(1959) - La Caméra explore le temps: La citoyenne Villirouët
(1958) - Kristýna
(1958) - La Caméra explore le temps: L'orphelin de l'Europe
(1958) - La Caméra explore le temps: La mort de Marie-Antoinette
(1957) - Une manche et la belle
(1957) - La Peau de l'ours
(1957) - Mademoiselle Strip-tease
(1957) - Bonjour Toubib
(1957) - À pied, à cheval et en voiture
(1956) - Cizí zásah
(1955) - Syn sladké Caroline
(1955) - Marianne de ma jeunesse
(1955) - Lola Montès
(1954) - Le Guérisseur
(1954) - Aventuras del barbero de Sevilla
(1953) - Madame de...
(1952) - Radovánky
(1952) - La Fugue de Monsieur Perle
(1950) - Édouard et Caroline
(1943) - L'Homme sans nom
(1942) - Vie privée
(1942) - La Femme perdue
(1942) - Andorra ou les hommes d'Airain
(1941) - Ceux du ciel
(1940) - Menaces
(1940) - Le Danube bleu
(1940) - Brazza ou l'épopée du Congo
(1939) - Nadia la femme traquée
(1939) - Entente cordiale
(1939) - La Brigade sauvage
(1938) - Le Roman de Werther
(1938) - Bar du sud
(1937) - 27 rue de la Paix
(1937) - Passeurs d'hommes
(1937) - Marthe Richard au service de la France
(1937) - Les Hommes de proie
(1937) - La Danseuse rouge
(1936) - Neznámá
(1936) - The House of the Spaniard
(1936) - Deuxième bureau
(1935) - Stradivarius
(1935) - Roses Noires
(1935) - Princesse Tam Tam
(1935) - Marchand d'amour
(1935) - Le Disque 413
(1934) - Le Scandale
(1934) - Le Mystère Imberger
(1934) - Cessez le feu
(1934) - Amok, kletba tropů
(1933) - Un certain monsieur Grant
(1933) - Les Requins du pétrole
(1933) - Remous
(1933) - Le Barbier de Séville
(1932) - Mater dolorosa
(1932) - Les Croix de bois
(1932) - Le Jugement de minuit
(1932) - Fantômas
(1932) - Coup de feu à l'aube
(1932) - Baroud

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...


Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.5.1887 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Galland 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Galland - herec

se narodil 28.5.1887 ve městě Laval
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Galland

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jean Galland
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
6°47’
 
LunaLuna:
Lev
14°33’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°55’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°11’
 
MarsMars:
Býk
28°48’
 
JupiterJupiter:
Váhy
26°57’
R
SaturnSaturn:
Rak
19°49’
 
UranUran:
Váhy
8°30’
R
NeptunNeptun:
Býk
27°52’
 
PlutoPluto:
Blíženci
3°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°46’
R
Černá LunaLilith:
Beran
1°45’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°17’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »