Jean Harlow wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Harlow
(Harlean Harlow Carpenter)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.3. 1911 - 19:40h
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
† 26 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
7.6.1937 (Příčina: Selhání ledvin)
Povolání:
herečka

Jean Harlow - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.3.1911 - 19:40  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.3.1911 - 01:40  
US, Kansas City:
39°6' s.š., 94°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Harlow 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jean Harlow
datum narození 3.3.1911
(herečka, instagram)

Jean Harlow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Thou Shalt Not: Sex, Sin and Censorship in Pre-Code Hollywood
(2007) - Why Be Good? Sexuality & Censorship in Early Cinema
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Historie vs. Hollywood (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Jean Harlow
(1991) - Only In Hollywood (TV seriál)
(1989) - Death Scenes
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1972) - Hollywood: The Dream Factory
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1945) - Screen Snapshots Series 25, No. 1: 25th Anniversary
(1941) - Screen Snapshots Series 21, No. 2
(1937) - The Candid Camera Story (Very Candid) of the Metro-Goldwyn-Mayer Pictures 1937 Convention
(1937) - Saratoga
(1937) - Její domácí přítel
(1936) - Wife vs. Secretary
(1936) - Riffraff
(1936) - Děvče se špatnou pověstí
(1936) - Čest pilotů
(1935) - Reckless
(1935) - Čínská moře bouří
(1934) - Hollywood on Parade No. B-6
(1934) - Hollywood on Parade No. B-1
(1934) - The Girl from Missouri
(1933) - Hollywood on Parade No. A-12
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Muž, kterého si přeji
(1933) - Bombshell
(1932) - Talking Screen Snapshots
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - Three Wise Girls
(1932) - The Beast of the City
(1932) - Red Dust
(1932) - Nebezpečná rudovláska
(1931) - Veřejný nepřítel
(1931) - The Secret Six
(1931) - Světla velkoměsta
(1931) - Platinová blondýnka
(1931) - Iron Man
(1931) - Goldie
(1931) - Beau Hunks
(1930) - Pekelní andělé
(1929) - Why Is a Plumber?
(1929) - Why Be Good?
(1929) - Weak But Willing
(1929) - The Unkissed Man
(1929) - Thundering Toupees
(1929) - This Thing Called Love
(1929) - The Saturday Night Kid
(1929) - Přehlídka lásky
(1929) - New York Nights
(1929) - Není princ jako princ
(1929) - Liberty
(1929) - Fugitives
(1929) - Close Harmony
(1929) - Bacon Grabbers
(1928) - Moran of the Marines
Jean Harlow - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1895) Harold Rosson - manžel
(*1889) Paul Bern - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1908) James Stewart
(*1892) William Powell
(*1904) Johnny Weissmuller
(*1909) Max Baer
(*1905) Howard Hughes
(*1896) Howard Hawks
(*1895) George Raft
(*1905) Gilbert Roland
(*1909) Fred Perry
(*1901) Ben Lyon
(*1899) Humphrey Bogart
(*1909) Douglas Fairbanks Jr.
(*1905) Joel McCrea
(*1908) Lew Ayres
(*1911) Robert Taylor
(*1900) Thomas Wolfe
(*1901) Clark Gable
(*1899) Charles Boyer
(*1906) Bugsy Siegel

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.3.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Harlow 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Harlow - herečka

se narodila 3.3.1911 ve městě Kansas City, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Harlow

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Jean Harlow
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
12°22’
6
 
LunaLuna:
Beran
21°23’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°37’
5
 
VenušeVenuše:
Beran
5°31’
7
 
MarsMars:
Kozoroh
22°40’
4
 
JupiterJupiter:
Štír
14°32’
2
R
SaturnSaturn:
Býk
2°53’
8
 
UranUran:
Kozoroh
27°50’
4
 
NeptunNeptun:
Rak
18°57’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
25°54’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°09’
8
R
Černá LunaLilith:
Střelec
8°43’
3
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°03’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
21°52’
11
Domy:
Váhy
0°54’
Beran
0°54’
2:
Váhy
27°18’
8:
Beran
27°18’
3:
Štír
27°45’
9:
Býk
27°45’
Kozoroh
1°01’
Rak
1°01’
5:
Vodnář
4°16’
Lev
4°16’
6:
Ryby
4°39’
Panna
4°39’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
15°58’
11
Slun./Luna:
Beran
1°53’
7


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »