Jean Reno wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Reno
(Juan Moreno y Herrera Jiménez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.7. 1948 - 05:00h
Místo:
Casablanca
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jean Reno - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
30.7.1948 - 05:00  (WET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.7.1948 - 05:00  
MA, Casablanca:
33°39' s.š., 7°35' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Reno 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jean Reno
datum narození 30.7.1948
(herec, instagram)

Jean Reno - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Krostons
(2016) - The Promise
(2016) - The Last Face
(2016) - Návštěvníci 3: Revoluce
(2016) - Fantomas
(2015) - Český žurnál: Matrix AB
(2015) - Nemilosrdní
(2015) - Králové hor
(2014) - Moje léto v Provence
(2014) - Hector and the Search for Happiness
(2014) - Days and Nights
(2014) - Benoît Brisefer: Les taxis rouges
(2013) - Zločiny nad Seinou (TV seriál)
(2012) - La parenthèse inattendue
(2012) - Vražedná hra
(2012) - Oui, šéfe!
(2012) - Den vran
(2011) - On ne choisit pas sa famille
(2011) - Margaret
(2010) - 22 výstřelů
(2010) - Odsun
(2009) - La Traversée du désir
(2009) - Trable v ráji
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Ozbrojení a nebezpeční
(2009) - Krev mojí krve
(2008) - Ca$h
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Spláchnutej
(2006) - Rytíři nebes
(2006) - Růžový panter
(2005) - Tygr a sníh
(2005) - Říše vlků
(2004) - Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
(2004) - Korsický případ
(2004) - Hotel Rwanda
(2003) - Les 100 plus grands... (TV seriál)
(2003) - Drž hubu!
(2002) - Un jour dans la vie du cinéma français
(2002) - Rollerball
(2002) - Felix a Rose - Láska po francouzsku
(2001) - Wasabi
(2001) - Návštěvníci: Cesta do Ameriky
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Purpurové řeky
(1999) - Paris dernière (TV seriál)
(1999) - The Book That Wrote Itself
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Vivement dimanche
(1998) - Ronin
(1998) - Návštěvníci 2: V chodbách času
(1998) - Godzilla
(1997) - Zamilovaná čarodějka
(1997) - Les Soeurs soleil
(1997) - Roseannin hrob
(1996) - Smap x Smap
(1996) - Mission: Impossible
(1996) - Jaguár
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Zloděj a boxer
(1995) - Za mraky
(1995) - Francouzský polibek
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1994) - Leon
(1993) - Šroub
(1993) - Paranoïa
(1993) - Paranoďa
(1993) - Nebezpečný let
(1993) - Návštěvníci
(1992) - Gomorron
(1991) - Operace Corned Beef
(1991) - Muž se zlatou maskou
(1991) - Loulou Graffiti
(1990) - Brutální Nikita
(1989) - L'Aventure du Grand Bleu
(1988) - Magická hlubina
(1987) - Monsieur Benjamin
(1986) - Rudá zóna
(1986) - Pour venger Pépere
(1986) - Miluji tě
(1986) - Et demain viendra le jour
(1985) - Un homme comblé
(1985) - Tender Is the Night (TV seriál)
(1985) - Telefon zvoní vždycky dvakrát
(1985) - Strictement personnel
(1985) - Podzemka
(1984) - Ne quittez pas
(1984) - Náš příběh
(1984) - Alea
(1983) - Signes extérieurs de richesse
(1983) - Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
(1983) - Poslední bitva
(1983) - Ballade sanglante
(1982) - Poutnice ze Sans-Souci
(1981) - On n'est pas des anges... elles non plus
(1981) - Les Bidasses aux grandes manoeuvres
(1981) - L'Avant dernier
(1980) - Voulez-vous un bébé Nobel?
(1980) - Aéropostale, courrier du ciel, L' (TV seriál)
(1979) - Světlo ženy
(1978) - L'hypothèse du tableau volé

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.7.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Reno 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Reno - herec

se narodil 30.7.1948 ve městě Casablanca
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Reno

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Jean Reno
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
6°55’
1
 
LunaLuna:
Býk
18°02’
10
 
MerkurMerkur:
Rak
23°24’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
28°02’
12
 
MarsMars:
Váhy
7°40’
3
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°32’
5
R
SaturnSaturn:
Lev
23°36’
2
 
UranUran:
Blíženci
28°42’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°36’
3
 
PlutoPluto:
Lev
14°19’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
9°38’
10
R
Černá LunaLilith:
Ryby
1°00’
8
 
CheirónCheirón:
Štír
18°31’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
16°29’
4
Domy:
Rak
27°36’
Kozoroh
27°36’
2:
Lev
19°34’
8:
Vodnář
19°34’
3:
Panna
15°17’
9:
Ryby
15°17’
Váhy
16°27’
Beran
16°27’
5:
Štír
21°48’
Býk
21°48’
6:
Střelec
26°37’
Blíženci
26°37’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
7°01’
11
Slun./Luna:
Blíženci
27°28’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »