Jean Simmons wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Simmons
(Jean Merilyn Simmons)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1929 - 20:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
22.1.2010 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herečka

Jean Simmons - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození a čas (místní čas):
31.1.1929 - 20:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.1.1929 - 20:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Simmons 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jean Simmons
datum narození 31.1.1929
(herečka, instagram)

Jean Simmons - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Shadows in the Sun
(2005) - Galaktická brána
(2003) - Zimní slunovrat
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2001) - Final Fantasy: Esence života
(2000) - On Cukor
(1999) - Hollywood a Bible
(1998) - Mysteries of the Bible III (TV seriál)
(1998) - Statečnost v srdci
(1995) - Vampira
(1995) - Daisies in December
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Mysteries of the Bible (TV seriál)
(1994) - One More Mountain
(1993) - Angel Falls
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1991) - Temné stíny (TV seriál)
(1991) - Miss Marple: They Do It with Mirrors
(1990) - Sensibility and Sense
(1990) - People Like Us
(1990) - Laker Girls
(1989) - Great Expectations (TV seriál)
(1988) - Přátelství ve Vídni
(1988) - Kdo seje vítr
(1988) - Going Undercover
(1988) - The Dawning
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Perry Mason: Případ ztracené lásky
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1985) - Midas Valley
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Prosincový květ
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Ptáci v trní (TV seriál)
(1982) - All for Love (TV seriál)
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1981) - Golden Gate
(1981) - Bezvýznamná smrt
(1980) - Dominique
(1979) - Beggarman, Thief
(1978) - The Dain Curse (TV seriál)
(1975) - Mr. Sycamore
(1975) - The Easter Promise
(1972) - Decisions! Decisions!
(1971) - Say Hello to Yesterday
(1969) - Šťastný konec
(1968) - Heidi
(1967) - Soldier in Love
(1967) - Krutá noc
(1967) - Divorce American Style
(1966) - Mister Buddwing
(1965) - Life at the Top
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1963) - All the Way Home
(1960) - Tráva je zelenější
(1960) - Spartakus
(1960) - Elmer Gantry
(1959) - This Earth Is Mine
(1958) - Velká země
(1958) - Home Before Dark
(1957) - Until They Sail
(1957) - This Could Be the Night
(1956) - Hilda Crane
(1955) - Frajeři a saze
(1955) - Footsteps in the Fog
(1954) - She Couldn't Say No
(1954) - Egypťan Sinuhet
(1954) - Desirée
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1954) - A Bullet Is Waiting
(1953) - Young Bess
(1953) - The Actress
(1953) - Roucho
(1953) - Affair with a Stranger
(1952) - Angel Face
(1952) - Androcles and the Lion
(1951) - The Clouded Yellow
(1950) - Trio
(1950) - So Long at the Fair
(1950) - Cage of Gold
(1949) - The Blue Lagoon
(1949) - Adam and Evelyne
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Hamlet
(1947) - The Woman in the Hall
(1947) - Hladový vrch
(1947) - Černý narcis
(1947) - Bídák
(1946) - Nadějné vyhlídky
(1945) - Meet Sexton Blake
(1945) - Kiss the Bride Goodbye
(1945) - Cesta ke hvězdám
(1945) - Caesar a Kleopatra
(1944) - Sports Day
(1944) - Mr. Emmanuel
(1943) - Give Us the Moon
Jean Simmons - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1913) Stewart Granger - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1958) Lorenzo Lamas
(*1941) Nick Nolte
(*1925) Richard Burton
(*1917) Robert Mitchum
(*1921) Dirk Bogarde
(*1905) Howard Hughes
(*1909) Joseph L. Mankiewicz
(*1928) Laurence Harvey

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.1.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Simmons 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Simmons - herečka

se narodila 31.1.1929 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Simmons

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Jean Simmons
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
11°29’
5
 
LunaLuna:
Štír
3°05’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°45’
6
R
VenušeVenuše:
Ryby
28°08’
7
 
MarsMars:
Blíženci
21°06’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
2°41’
8
 
SaturnSaturn:
Střelec
26°59’
4
 
UranUran:
Beran
4°29’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
0°30’
12
R
PlutoPluto:
Rak
16°48’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°37’
9
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°43’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
5°33’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
24°34’
4
Domy:
Panna
16°10’
Ryby
16°10’
2:
Váhy
8°17’
8:
Beran
8°17’
3:
Štír
6°44’
9:
Býk
6°44’
Střelec
11°53’
Blíženci
11°53’
5:
Kozoroh
19°02’
Rak
19°02’
6:
Vodnář
20°43’
Lev
20°43’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
29°02’
11
Slun./Luna:
Střelec
22°17’
4


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »