Jean Yanne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Yanne
(Jean Roger Gouyé)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1933 - 01:00h
Místo:
Les Lilas
Země:
Věk:
† 69 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.5.2003 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, režisér

Jean Yanne - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.7.1933 - 01:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.7.1933 - 00:00  
FR, Les Lilas:
48°53' s.š., 2°25' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Yanne 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jean Yanne
datum narození 18.7.1933
(herec, režisér, instagram)

Jean Yanne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Atomik Circus - Le retour de James Bataille
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Une preuve d'amour
(2003) - Thibault, Les (TV seriál)
(2003) - Petites coupures
(2003) - Gomez a Tavaréz
(2002) - Michel Audiard et le mystère du triangle des Bermudes
(2002) - Champ dolent, le roman de la terre, Le (TV seriál)
(2002) - Adolphe
(2001) - Vertiges de l'amour
(2001) - Le Temps perdu
(2001) - Les déracinés
(2001) - Bratrstvo vlků - Hon na bestii
(2000) - Vie privée, vie publique
(2000) - Herci
(1999) - Tchyně
(1999) - Je règle mon pas sur le pas de mon père
(1999) - Jamais sans toi
(1999) - Hygiène de l'assassin
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Le Radeau de la Méduse
(1998) - L'Enfant des terres blondes
(1998) - La Dame du jeu
(1997) - Tenue correcte exigée
(1997) - La Fine équipe
(1997) - Belle vie, La (TV seriál)
(1996) - Un complot de saltimbanques
(1996) - Rošťák Beaumarchais
(1996) - Mo'
(1996) - Le Cheval de coeur
(1996) - Fallait pas!...
(1996) - Enfants de salaud
(1996) - Des nouvelles du bon Dieu
(1996) - Désiré
(1996) - Balade en ville
(1996) - L'Année du certif
(1995) - Jean Yanne, le provocateur masqué
(1995) - Victory
(1995) - Láska jako prémie
(1995) - Ils n'ont pas 20 ans
(1995) - Husar na střeše
(1994) - Regarde les hommes tomber
(1994) - Maigret a zdymadlo
(1993) - Pétain
(1993) - Nespolehlivý
(1993) - La Légende
(1993) - Chacun pour toi
(1993) - Fausto
(1993) - Le Ciel pour témoin
(1993) - L'Affaire Seznec
(1992) - La Sévillane
(1992) - Rej výtržníků
(1992) - Indočína
(1991) - Les Secrets professionnels du Dr Apfelglück
(1991) - Paní Bovaryová
(1988) - Quicker Than the Eye
(1988) - Palace
(1987) - Fucking Fernand
(1987) - Cayenne Palace
(1986) - Vlk u dveří
(1986) - Pozor, bandité!
(1986) - Le Paltoquet
(1985) - Telefon zvoní vždycky dvakrát
(1985) - Liberté, égalité, choucroute
(1983) - Hanna K.
(1983) - Dědoušek se dal na odboj
(1982) - Une journée en taxi
(1982) - Théâtre de Bouvard, Le (TV seriál)
(1982) - Deux heures moins le quart avant Jésus-Christ
(1981) - Asphalte
(1979) - Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
(1978) - Ve státním zájmu
(1978) - Mémoire commune
(1977) - Moi, fleur bleue
(1977) - L'Imprécateur
(1977) - Armaguedon
(1976) - La nuit des Césars
(1975) - Chobizenesse
(1973) - Moi y'en a vouloir des sous
(1973) - Les Chinois à Paris
(1972) - Tout le monde il est beau, tout le monde il est gentil
(1972) - Nous ne vieillirons pas ensemble
(1972) - Midi Trente (TV seriál)
(1971) - V rytmu valčíku
(1971) - Le Saut de l'ange
(1971) - Jsem nevěrný manžel
(1971) - Fantasia chez les ploucs
(1970) - Řezník
(1969) - Erotissimo
(1969) - Bestie musí zemřít
(1968) - Un drôle de colonel
(1968) - Ces messieurs de la famille
(1967) - Le Week-end
(1967) - Le Vicomte règle ses comptes
(1967) - Max le débonnaire (TV seriál)
(1967) - Le Lapin de Noël
(1967) - Bang Bang
(1966) - Také velké bankovky mohou být falešné
(1966) - Le Saint prend l'affût
(1966) - Demarkační čára
(1965) - Svatouškové (TV seriál)
(1965) - Dis-moi qui tuer
(1964) - La Femme spectacle
(1964) - La Vie à l'envers
(1964) - L'Amour à la chaine

Jean Yanne - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jean Yanne - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jean Yanne - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Yanne 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Yanne - herec, režisér

se narodil 18.7.1933 ve městě Les Lilas
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Yanne

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Jean Yanne
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
24°54’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
3°35’
1
 
MerkurMerkur:
Lev
13°16’
4
R
VenušeVenuše:
Lev
18°12’
4
 
MarsMars:
Váhy
6°07’
6
 
JupiterJupiter:
Panna
19°30’
5
 
SaturnSaturn:
Vodnář
14°24’
10
R
UranUran:
Beran
27°18’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
8°19’
5
 
PlutoPluto:
Rak
23°02’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°25’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
19°16’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
2°35’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
13°55’
3
Domy:
Býk
22°37’
Štír
22°37’
2:
Blíženci
18°06’
8:
Střelec
18°06’
3:
Rak
6°58’
9:
Kozoroh
6°58’
Rak
25°46’
Kozoroh
25°46’
5:
Lev
19°22’
Vodnář
19°22’
6:
Panna
26°21’
Ryby
26°21’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
24°12’
11
Slun./Luna:
Blíženci
29°14’
2


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »