Jeanne Bates wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeanne Bates

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berkeley, Kalifornie
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jeanne Bates - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeanne Bates 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jeanne Bates
datum narození 21.5.1918
(herečka, instagram)

Jeanne Bates - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Půlnoční filmy
(2001) - Mulholland Drive
(1999) - Mulholland Dr.
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1997) - The Oval Portrait
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1993) - Ideální milenka
(1992) - Smyslná orchidej 2
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Mom
(1991) - Grand Canyon
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Ďábelský kruh
(1989) - One Night Stand (TV seriál)
(1989) - Noc mrtvých
(1989) - Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
(1986) - Touch and Go
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Getting Married
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - Poco... Little Dog Lost
(1977) - Mazací hlava
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Gus
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1974) - Kodiak (TV seriál)
(1973) - Topper Returns
(1973) - The Stranger
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Griff (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Smith Family (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Vojna není kojná
(1970) - The Young Lawyers (TV seriál)
(1969) - Room 222 (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Mayberry R.F.D. (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Judd for the Defense (TV seriál)
(1966) - Family Affair (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1964) - The Strangler
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Vice Raid
(1960) - Two Faces West (TV seriál)
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - The Donna Reed Show (TV seriál)
(1958) - Rescue 8 (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Man with a Camera (TV seriál)
(1958) - Mackenzie's Raiders (TV seriál)
(1958) - Hi, Grandma!
(1958) - Cimarron City (TV seriál)
(1958) - Buckskin (TV seriál)
(1958) - Blood Arrow
(1957) - Whirlybirds (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Trooper Hook
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The O. Henry Playhouse (TV seriál)
(1957) - The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Meet McGraw (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Guns Don't Argue
(1957) - Bachelor Father (TV seriál)
(1957) - Back from the Dead
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Tension at Table Rock
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
(1955) - My Friend Flicka (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Sabaka
(1954) - Medic (TV seriál)
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - I Led 3 Lives (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - The Unexpected (TV seriál)
(1952) - The Schaefer Century Theatre (TV seriál)
(1952) - Paula
(1952) - Chevron Theatre (TV seriál)
(1952) - Gang Busters (TV seriál)
(1952) - Dangerous Assignment (TV seriál)
(1951) - Trouble In-Laws
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - The Living Christ Series (TV seriál)
(1951) - Smrt obchodního cestujícícho
(1951) - Sky King (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - Stars Over Hollywood (TV seriál)
(1950) - Big Town (TV seriál)
(1949) - The Lone Ranger (TV seriál)
(1949) - Family Theatre (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1946) - The Mask of Diijon
(1945) - Tonight and Every Night
(1944) - The Soul of a Monster
(1944) - The Racket Man
(1944) - The Black Parachute
(1944) - Sundown Valley
(1944) - She's a Soldier Too
(1944) - Shadows in the Night
(1944) - Sergeant Mike
(1944) - Hey, Rookie
(1943) - The Return of the Vampire
(1943) - There's Something About a Soldier
(1943) - The Phantom
(1943) - The Chance of a Lifetime

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeanne Bates 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeanne Bates - herečka

se narodila 21.5.1918 ve městě Berkeley, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeanne Bates

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Jeanne Bates
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°36’
 
LunaLuna:
Váhy
9°41’
 
MerkurMerkur:
Býk
4°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
15°47’
 
MarsMars:
Panna
17°31’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
17°58’
 
SaturnSaturn:
Lev
9°08’
 
UranUran:
Vodnář
27°39’
 
NeptunNeptun:
Lev
4°39’
 
PlutoPluto:
Rak
4°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
23°36’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°34’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »