Jeanne Cooper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeanne Cooper
(Wilma Jeanne Cooper)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Taft, California
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jeanne Cooper - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.10.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeanne Cooper 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeanne Cooper
datum narození 25.10.1928
(herečka, instagram)

Jeanne Cooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dead Air
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2007) - The 34th Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - The 32nd Annual Daytime Emmy Awards
(2005) - Carpool Guy
(2004) - The 31st Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - Dobrák Ben: Černé zlato
(2002) - SoapTalk
(2002) - Štvanec času
(2000) - The 27th Annual Daytime Emmy Awards
(1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Doktor smrt
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Frozen Assets
(1991) - Lethal Justice
(1989) - The 16th Annual Daytime Emmy Awards
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1977) - The San Pedro Bums
(1975) - Sweet Hostage
(1974) - Run, Joe, Run (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Hawkins (TV seriál)
(1973) - Doc Elliot (TV seriál)
(1973) - The All-American Boy
(1972) - Kansas City Bomber
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Storefront Lawyers (TV seriál)
(1970) - The Silent Force (TV seriál)
(1970) - Nanny and the Professor (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - Bracken's World (TV seriál)
(1968) - The Outsider (TV seriál)
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Bostonský případ
(1967) - Tony Rome
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - The Monroes (TV seriál)
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1963) - Black Zoo
(1962) - 13 West Street
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - The Intruder
(1962) - House of Women
(1961) - 87th Precinct (TV seriál)
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Tall Man (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Let No Man Write My Epitaph
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - Tales of the Vikings (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - The Man from Blackhawk (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - Unwed Mother
(1958) - The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
(1958) - Screaming Mimi
(1958) - Mike Hammer (TV seriál)
(1958) - Jefferson Drum (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Rock All Night
(1957) - Plunder Road
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
(1957) - Five Steps to Danger
(1957) - Code 3 (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Over-Exposed
(1956) - The Houston Story
(1956) - Calling Homicide
(1955) - The Naked Street
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Highway Patrol (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Front Row Center (TV seriál)
(1955) - Crusader (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - The Redhead from Wyoming
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - The Man from the Alamo
(1953) - The Man Behind the Badge (TV seriál)
(1953) - Shadows of Tombstone
(1953) - I Led 3 Lives (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1951) - The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeanne Cooper 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeanne Cooper - herečka

se narodila 25.10.1928 ve městě Taft, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeanne Cooper

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Jeanne Cooper
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°49’
 
LunaLuna:
Ryby
15°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°15’
R
VenušeVenuše:
Střelec
2°11’
 
MarsMars:
Rak
7°14’
 
JupiterJupiter:
Býk
5°49’
R
SaturnSaturn:
Střelec
16°06’
 
UranUran:
Beran
4°23’
R
NeptunNeptun:
Panna
0°57’
 
PlutoPluto:
Rak
18°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°50’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°49’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°04’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »