Jeanne Moreau wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeanne Moreau

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.1. 1928 - 11:15h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
† 89 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jeanne Moreau - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.1.1928 - 11:15  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.1.1928 - 11:15  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°20' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeanne Moreau 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jeanne Moreau
datum narození 23.1.1928
(herečka, instagram)

Jeanne Moreau - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Le Talent de mes amis
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2013) - Un voyageur
(2013) - Le tourbillon de Jeanne (TV seriál)
(2012) - Lullaby to My Father
(2012) - Gebo a stín
(2012) - Final Cut - Dámy a pánové
(2012) - Estonka v Paříži
(2012) - Al Alamayn
(2011) - La Mauvaise rencontre
(2011) - Bouquet final
(2010) - Dva ve vlně
(2009) - Bulles de Vian
(2009) - Tvář
(2009) - Tajemství tety Eleanory
(2009) - La Guerre des fils de la lumière contre les fils des ténèbres
(2009) - Carmel
(2008) - Byl jednou jeden film: Jules a Jim
(2008) - Neptunův trojzubec
(2008) - Meuhar Yoter
(2008) - Château en Suède
(2007) - Evropské filmové ceny 2007
(2007) - Stažení
(2007) - Collection Fred Vargas (TV seriál)
(2006) - Roméo et Juliette
(2006) - La Contessa di Castiglione
(2005) - Prokletí králové (TV seriál)
(2005) - Go West
(2005) - Čas, který zbývá
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2003) - Les Parents terribles
(2002) - Les 13 vies du chat Lelouch
(2002) - The Will to Resist
(2001) - Zaidina pomsta
(2001) - Taková láska
(2001) - Lisa
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Für mich gab's nur noch Fassbinder
(2000) - Il Manoscritto del principe
(2000) - Bídníci
(1999) - Balzac
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Věčný příběh
(1997) - Zamilovaná čarodějka
(1997) - Amour et confusions
(1996) - Thé ou café
(1996) - Vzpomínky na Paříž
(1996) - Má mě rád, nemá mě rád
(1996) - Kateřina Veliká
(1995) - Un siècle d'écrivains (TV seriál)
(1995) - L'Univers de Jacques Demy
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - About Jeanne Moreau
(1995) - Za mraky
(1995) - Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
(1995) - Belle Époque (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
(1993) - Francois Truffaut: Ukradené portréty
(1993) - Je m'appelle Victor
(1993) - Jednou se sejdeme
(1993) - Clothes in the Wardrobe
(1993) - L'Absence
(1992) - Le Temps et la chambre
(1992) - La Nuit de l'océan
(1992) - Milenec
(1992) - Mapa lidského srdce
(1992) - À demain
(1991) - La Vieille qui marchait dans la mer
(1991) - Přerušený krok čápa
(1991) - Až na konec světa
(1991) - Anna Karamazoff
(1990) - L´ami Giono: Ennemonde
(1990) - La Femme fardée
(1990) - Brutální Nikita
(1990) - Alberto Express
(1989) - Undergångens arkitektur
(1989) - Jour après jour
(1988) - With Orson Welles: Stories from a Life in Film
(1988) - Hotel Konečná stanice
(1987) - Remake
(1987) - Le Miraculé
(1986) - Tiroir secret, Le (TV seriál)
(1986) - Sauve-toi, Lola
(1986) - Le Paltoquet
(1986) - The Last Seance
(1985) - Vivement Truffaut
(1984) - The American Film Institute Salute to Lillian Gish
(1983) - The Wizard of Babylon
(1983) - Lillian Gish
(1983) - Jean-Louis Barrault, un homme de théâtre
(1983) - Shades of Darkness (TV seriál)
(1982) - La Truite
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1982) - Querelle
(1982) - L'Arbre
(1981) - Vražda na přání
(1981) - Plein sud
(1980) - Chansons souvenirs
(1979) - Profession: comédien
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Poslední magnát
(1976) - Pan Klein
(1976) - Lumière
(1975) - Vzpomínky na Francii
(1975) - Saint, martyr et počte
(1975) - Hu-Man
(1974) - Une légende une vie: Citizen Welles
(1974) - Vyvolení
(1974) - Je t'aime
(1974) - Le Jardin qui bascule
(1974) - Buzíci
(1973) - Joana a Francesa
(1972) - Le Grand échiquier
(1972) - Nathalie Granger
(1972) - Chère Louise
(1972) - L'Humeur vagabonde
(1972) - Absences répétées
(1971) - Le Petit théâtre de Jean Renoir
(1971) - Comptes à rebours
(1970) - Langlois
(1970) - Monte Walsh
(1970) - Herdeiros, Os
(1970) - The Deep
(1970) - Alex in Wonderland
(1969) - Tělo Diany
(1968) - Portrait: Orson Welles
(1968) - Nevěsta byla v černém
(1968) - Nesmrtelný příběh
(1968) - Great Catherine
(1967) - Námořník z Gibraltaru
(1967) - L'Amour à travers les âges
(1966) - Slečna učitelka
(1965) - Viva Maria!
(1965) - Falstaff
(1964) - Žlutý Rolls-Royce
(1964) - Vlak
(1964) - Mata Hari
(1964) - Deník komorné
(1963) - Vítězové
(1963) - Bludička
(1963) - Banánová slupka
(1963) - Andělská zátoka
(1962) - Proces
(1962) - Jules a Jim
(1962) - Eva
(1961) - Žena je žena
(1961) - Noc
(1960) - Matisse ou Le talent de bonheur
(1960) - 5 Branded Women
(1960) - Moderato cantabile
(1960) - Le Dialogue des Carmélites
(1959) - Cinq colonnes à la une
(1959) - Nikdo mne nemá rád
(1959) - Nebezpečné známosti
(1958) - Výtah na popraviště
(1958) - Milenci
(1958) - Échec au porteur
(1958) - Le Dos au mur
(1957) - Trois jours à vivre
(1957) - Les Louves
(1957) - Jusqu'au dernier
(1957) - L'Étrange Monsieur Steve
(1956) - Le Salaire du péché
(1955) - M'sieur la Caille
(1955) - Les Hommes en blanc
(1955) - Benzin a olej
(1954) - Tajemství ložnic
(1954) - La Reine Margot
(1954) - Nesahejte na prachy
(1954) - Les Intrigantes
(1953) - Ložnice dospívajících dívek
(1953) - Julietta
(1952) - Reflets de Cannes (TV seriál)
(1952) - Muž mého života
(1952) - Il est minuit, Docteur Schweitzer
(1951) - Avignon, bastion de Provence
(1950) - Pigalle-Saint-Germain-des-Prés
(1950) - Meurtres
(1949) - Dernier amour

Jeanne Moreau - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeanne Moreau - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeanne Moreau - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.1.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeanne Moreau 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeanne Moreau - herečka

se narodila 23.1.1928 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeanne Moreau

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Jeanne Moreau
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
2°13’
10
 
LunaLuna:
Vodnář
9°56’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°47’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
23°15’
8
 
MarsMars:
Kozoroh
3°13’
9
 
JupiterJupiter:
Beran
0°03’
12
 
SaturnSaturn:
Střelec
15°48’
8
 
UranUran:
Beran
0°19’
12
 
NeptunNeptun:
Lev
28°29’
5
R
PlutoPluto:
Rak
15°44’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°27’
2
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°12’
6
 
CheirónCheirón:
Býk
1°27’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
22°16’
1
Domy:
Býk
14°33’
Štír
14°33’
2:
Blíženci
12°48’
8:
Střelec
12°48’
3:
Rak
2°20’
9:
Kozoroh
2°20’
Rak
20°56’
Kozoroh
20°56’
5:
Lev
13°26’
Vodnář
13°26’
6:
Panna
18°03’
Ryby
18°03’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
17°44’
11
Slun./Luna:
Vodnář
6°04’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »