Jeff Bennett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Bennett
(Jeffrey Glenn Bennett)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Burbank, Kalifornie
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, dabér

Jeff Bennett - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Bennett 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jeff Bennett
datum narození 2.10.1962
(herec, dabér, instagram)

Jeff Bennett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
(2015) - Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
(2015) - The Mr. Peabody & Sherman Show (TV seriál)
(2015) - Star proti silám zla (TV seriál)
(2015) - Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
(2015) - Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
(2015) - Lví hlídka: Návrat mocného řevu
(2015) - Guardians of the Galaxy (TV seriál)
(2015) - Eddie of the Realms Eternal
(2015) - Curious George 3: Back to the Jungle
(2014) - 7T (TV seriál)
(2014) - Zvonilka a piráti
(2014) - Sonic Boom (TV seriál)
(2014) - Sněhová královna 2
(2014) - Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - All Hail King Julien (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Sofie První: Plovoucí zámek
(2013) - Sheriff Callie's Wild West (TV seriál)
(2013) - Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa
(2013) - Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
(2013) - Scooby Doo a děsivý strašák
(2013) - Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
(2013) - Khumba
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2012) - Scooby Doo: Maska Modrého sokola
(2012) - Legenda Korry (TV seriál)
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2011) - Scooby-Doo! Upíří hudba
(2011) - The Little Engine That Could
(2011) - Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
(2010) - Rybičky (TV seriál)
(2010) - Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
(2010) - Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
(2010) - Planet Sheen (TV seriál)
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere
(2010) - LEGO: Clutch Powers zasahuje
(2010) - Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
(2010) - Hero Factory (TV seriál)
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - DC Showcase: The Spectre
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - A Clutch Powers 4D Adventure
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2009) - Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce
(2009) - Zvědavý George: Následuj opici
(2009) - Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
(2009) - Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
(2009) - Bionicle: Zrození legendy
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Zvonilka
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Transformers: Animated (TV seriál)
(2008) - Mrtvý vesmír
(2008) - Little Mermaid, The: Ariel's Beginning
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2008) - Cranberry Christmas
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - Země dinosaurů 13: Moudrost přátel
(2007) - Země dinosaurů (TV seriál)
(2007) - Tak & the Power of Juju (TV seriál)
(2007) - Random! Cartoons (TV seriál)
(2007) - Kouzelné pohádky o princeznách
(2007) - Klídek, Scooby-Doo!
(2007) - Chowder (TV seriál)
(2007) - Afro Samurai (TV seriál)
(2006) - Zvědavý George (TV seriál)
(2006) - Země dinosaurů 12: Letecký den
(2006) - Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
(2006) - Queer Duck: The Movie
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2006) - Medvědí bratři 2
(2006) - Leroy & Stitch
(2006) - Class of 3000 (TV seriál)
(2005) - Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
(2005) - Není Kronk jako Kronk
(2005) - Mickey's Around the World in 80 Days
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2005) - The Batman vs. Dracula
(2004) - Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
(2004) - Tři mušketýři
(2004) - Scooby-Doo a Lochnesská příšera
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2004) - Klokan Jack: Brejden Ameriko
(2004) - Hare and Loathing in Las Vegas
(2004) - Co se ještě stalo o Vánocích
(2003) - 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
(2003) - Scooby-Doo a upíří legenda
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2002) - Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
(2002) - Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
(2002) - The Ugly Duck-Thing
(2002) - Tom a Jerry: Kouzelný prsten
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - Tarzan & Jane
(2002) - Powerpuff Girls
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - Návrat do Země Nezemě
(2002) - Mickey's House of Villains
(2002) - The Groovenians
(2002) - Balto na vlčí stezce
(2001) - Země dinosaurů 8: Doba ledová
(2001) - Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
(2001) - Samuraj Jack (TV seriál)
(2001) - My Freaky Family
(2001) - Mickeyho kouzelné Vánoce
(2001) - Major Flake (TV seriál)
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2001) - Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - The Flintstones: On the Rocks
(2000) - Víkendáři (TV seriál)
(2000) - Tweetyho dobrodružný let
(2000) - Scooby-Doo a invaze vetřelců
(2000) - Josef - Král snů
(2000) - JBVO (TV seriál)
(2000) - An Extremely Goofy Movie
(2000) - Clerks (TV seriál)
(2000) - Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
(1999) - Zmotaný Louskáček
(1999) - Wakko's Wish
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Fractured Fairy Tales: The Phox, the Box & the Lox
(1999) - Dexter's Laboratory Ego Trip
(1999) - Co se stalo o Vánocích
(1999) - Americký ocásek 4 - Záhadná příšera
(1998) - Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály
(1998) - The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Pocahontas 2: Cesta domů
(1998) - Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
(1998) - Histeria! (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Gargoyles: The Hunted
(1998) - Gargoyles: The Force of Goliath
(1998) - Gargoyles: Brothers Betrayed
(1997) - 101 dalmatinů (TV seriál)
(1997) - Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
(1997) - Vesmírní troubové (TV seriál)
(1997) - Pfish and Chip
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
(1997) - Johnny Bravo (TV seriál)
(1997) - Home to Rent (TV seriál)
(1997) - The Amazon Women
(1996) - Země dinosaurů 4: Putování v mlze
(1996) - The What a Cartoon Show (TV seriál)
(1996) - Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
(1996) - Road Rovers (TV seriál)
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - Kouzelné vánoční dobrodružství
(1996) - Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
(1996) - Dexterova laboratoř (TV seriál)
(1996) - Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
(1996) - Aladin a král zlodějů
(1995) - Země dinosaurů 3: Velký dar
(1995) - The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
(1995) - Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery
(1995) - Short Pfuse
(1995) - A Pinky & the Brain Christmas Special
(1995) - Maska (TV seriál)
(1995) - Johnny Bravo
(1995) - Hillbilly Blue
(1995) - Gargoyles: The Heroes Awaken
(1995) - Freakazoid! (TV seriál)
(1995) - Earthworm Jim (TV seriál)
(1994) - Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - Patrick - Brave Shepherd of the Emerald Isle
(1994) - Marsupilami (TV seriál)
(1994) - Kostrouni (TV seriál)
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Bump in the Night (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1994) - Aladin - Jafarův návrat
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Motomyši z Marsu (TV seriál)
(1993) - Marilyn & Bobby: Her Final Affair
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1993) - Batman a fantom
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1992) - Raw Toonage (TV seriál)
(1992) - The Plucky Duck Show (TV seriál)
(1992) - Petal to the Metal
(1991) - Prince Valiant (TV seriál)
(1991) - Kde je Wally? (TV seriál)
(1991) - James Bond Jr. (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Bennett 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Bennett - herec, dabér

se narodil 2.10.1962 ve městě Burbank, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Bennett

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Jeff Bennett
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°48’
 
LunaLuna:
Štír
19°03’
 
MerkurMerkur:
Váhy
17°32’
R
VenušeVenuše:
Štír
20°31’
 
MarsMars:
Rak
24°49’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°00’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°48’
R
UranUran:
Panna
3°13’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°58’
 
PlutoPluto:
Panna
10°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
5°28’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
7°36’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°05’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »