Jeff Bleckner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Bleckner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
režisér, herec

Jeff Bleckner - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
12.8.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Bleckner 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jeff Bleckner
datum narození 12.8.1943
(režisér, herec, instagram)

Jeff Bleckner - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Labutí píseň
(2013) - Remember Sunday
(2011) - Za tabulí
(2011) - The Protector (TV seriál)
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2009) - Loving Leah
(2008) - Děvče od sousedů
(2005) - Neměj strach
(2005) - Medium (TV seriál)
(2004) - Havárie letu 323
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Music man
(2001) - Městečko Black River
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(2000) - Nepolapitelný virus
(2000) - Kytička pro Algernona
(2000) - Beach Boys
(1998) - Tmavá obrazovka
(1998) - Pohled z okna
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1997) - Ďáblův obhájce
(1996) - On Seventh Avenue
(1996) - Krakatice
(1995) - Velká Samota
(1995) - Tajná služba
(1994) - In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness
(1992) - Srdce v plamenech
(1992) - The Round Table (TV seriál)
(1992) - Last Wish
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1988) - Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami
(1988) - Můj otec, můj syn
(1988) - Favorite Son (TV seriál)
(1987) - Léto na divoké řece
(1986) - Fresno (TV seriál)
(1985) - Me and Mom (TV seriál)
(1985) - Do You Remember Love
(1984) - Things Are Looking Up
(1984) - Concealed Enemies
(1983) - When Your Lover Leaves
(1983) - Ryan's Four (TV seriál)
(1983) - Ryan's Four
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - King's Crossing (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - Daddy, I'm Their Mama Now
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Willow B: Women in Prison
(1980) - Breaking Away (TV seriál)
(1979) - 3 by Cheever: O Youth and Beauty!
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Mr. Dugan (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Henry Winkler Meets William Shakespeare
(1976) - Visions (TV seriál)
(1975) - Welcome Back, Kotter (TV seriál)
(1973) - The CBS Festival of Lively Arts for Young People

Jeff Bleckner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Bleckner 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Bleckner - režisér, herec

se narodil 12.8.1943 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Bleckner

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Jeff Bleckner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
18°54’
 
LunaLuna:
Kozoroh
2°20’
 
MerkurMerkur:
Panna
11°15’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°21’
 
MarsMars:
Býk
23°15’
 
JupiterJupiter:
Lev
9°20’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
23°44’
 
UranUran:
Blíženci
8°22’
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°16’
 
PlutoPluto:
Lev
7°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
15°40’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°54’
 
CheirónCheirón:
Panna
2°10’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »