Jeff Bridges wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Bridges
(Jeffrey Leon Bridges)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.12. 1949 - 23:58h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
67 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jeff Bridges - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.12.1949 - 23:58  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.12.1949 - 07:58  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Bridges 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jeff Bridges
datum narození 4.12.1949
(herec, instagram)

Jeff Bridges - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Comancheria
(2015) - Pilchuck: A Dance with Fire
(2015) - Malý princ
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2014) - Sedmý syn
(2014) - Dárce
(2013) - R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
(2012) - A Place at the Table
(2012) - Pablo
(2012) - Casting By
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Big Lebowski Live Cast Reunion
(2011) - Tron: The Next Day
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Conan
(2010) - TRON: Legacy 3D
(2010) - Opravdová kuráž
(2009) - Ryan Bingham: The Weary Kind (hudební videoklip)
(2009) - The Achievers: The Story of the Lebowski Fans
(2009) - Psí rok
(2009) - Open Road
(2009) - Muži, co zírají na kozy
(2009) - Crazy Heart
(2008) - The Cool School
(2008) - Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám
(2008) - Iron Man
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Divoké vlny
(2006) - Rebelka
(2005) - Big Lebowski: Jeff Bridges' Photography
(2005) - The Moguls
(2005) - Krajina přílivu
(2004) - Ceremonia de clausura del festival de cine de San Sebastián
(2004) - Hollywoodské legendy
(2004) - Frame on the Wall: The Making of 'The Door in the Floor'
(2004) - Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate
(2004) - Big City Dick: Richard Peterson's First Movie
(2004) - Dveře v podlaze
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The True Story of Seabiscuit
(2003) - The Making of 'Seabiscuit'
(2003) - Seabiscuit
(2003) - Inkognito
(2002) - Ztracen v La Mancha
(2002) - The Making of 'Tron'
(2002) - Lewis & Clark: Great Journey West
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - The Making of a Political Thriller
(2001) - Svět podle Prota
(2001) - Nebezpečná partie
(2000) - Vzkříšení mamuta
(2000) - Kandidáti
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Hidden Vulnerability: A Look Into the Making of 'Arlington Road'
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Múza
(1999) - Miluj bližního svého
(1999) - Milionář
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - The Making of 'The Big Lebowski'
(1998) - Big Lebowski
(1997) - Metropolis
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Dvě tváře lásky
(1996) - Co skrývá Amerika
(1996) - Bílá smršť
(1995) - Divoký Bill
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Zděšení
(1993) - Cinefile: Made in the USA
(1993) - Záhadné zmizení
(1993) - Beze strachu
(1992) - Gomorron
(1992) - Americké srdce
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Picture This: The Times of Peter Bogdanovich in Archer City, Texas
(1991) - Král rybář
(1990) - Texasville
(1989) - Zítra na shledanou
(1989) - Strach
(1989) - Báječní Bakerovi hoši
(1988) - Všeobecná deklarace lidských práv
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1987) - Nadine
(1986) - 8 miliónů způsobů jak zemřít
(1986) - The Thanksgiving Promise
(1986) - Příští ráno
(1985) - Zubaté ostří
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1984) - Cinema 3
(1984) - Všemu navzdory
(1984) - Starman
(1982) - Tron
(1982) - Poslední jednorožec
(1982) - Polib mě na rozloučenou
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - The Girls In Their Summer Dresses and Other Stories by Irwin Shaw
(1981) - Cutterova cesta
(1980) - Nebeská brána
(1980) - The American Success Company
(1979) - The Heroes of Rock and Roll
(1979) - Zimní zabíjení
(1978) - Somebody Killed Her Husband
(1976) - Zůstaň hladový
(1976) - King Kong
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Ranč Deluxe
(1975) - Hearts of the West
(1974) - Thunderbolt a Lightfoot
(1973) - Poslední americký hrdina
(1973) - Lolly-Madonna XXX
(1973) - The Iceman Cometh
(1972) - Nadmuté město
(1972) - Mizerná banda
(1971) - Poslední představení
(1971) - In Search of America
(1970) - The Yin and Yang of Mr. Go
(1970) - Rozlícené posluchárny
(1969) - Silent Night, Lonely Night
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1951) - The Company She Keeps
Jeff Bridges - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.12.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Bridges 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Bridges - herec

se narodil 4.12.1949 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Bridges

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Jeff Bridges
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
12°51’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
9°26’
9
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°17’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
29°11’
5
 
MarsMars:
Panna
20°46’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°51’
5
 
SaturnSaturn:
Panna
18°52’
1
 
UranUran:
Rak
3°48’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°48’
2
 
PlutoPluto:
Lev
18°08’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°31’
7
R
Černá LunaLilith:
Beran
25°49’
8
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°36’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
20°49’
7
Domy:
Panna
17°24’
Ryby
17°24’
2:
Váhy
13°41’
8:
Beran
13°41’
3:
Štír
13°46’
9:
Býk
13°46’
Střelec
16°13’
Blíženci
16°13’
5:
Kozoroh
18°47’
Rak
18°47’
6:
Vodnář
19°33’
Lev
19°33’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
1°48’
11
Slun./Luna:
Ryby
11°08’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »