Jeff Chase wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Chase
(Jeffrey L. Sniffen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Paterson, New Jersey
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, kaskadér

Jeff Chase - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.1.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Chase 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeff Chase
datum narození 17.1.1968
(herec, kaskadér, instagram)

Jeff Chase - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Temné kouty
(2015) - Hindsight (TV seriál)
(2015) - Bloodline (TV seriál)
(2013) - Pot a krev
(2013) - Missionary
(2013) - Blood Shot
(2013) - Banshee (TV seriál)
(2012) - Rock of Ages
(2012) - Looper
(2012) - Jak porodit a nezbláznit se
(2012) - Freelancers
(2011) - Sejmout zabijáka
(2011) - Sam Steele and the Crystal Chalice
(2011) - Nebezpečný žralok
(2011) - Mechanik zabiják
(2011) - Charlieho andílci (TV seriál)
(2010) - Knucklehead
(2010) - Chůva v akci
(2010) - Hard Breakers
(2009) - Zeke a Luther (TV seriál)
(2009) - Star Trek
(2009) - The Slammin' Salmon
(2009) - Poslední noc
(2009) - Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv
(2008) - S Billem na rybách
(2008) - Rocket
(2008) - Dealer
(2007) - Živí nebo (ne)mrtví
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Nurses
(2007) - Maximální rychlost
(2007) - Královna ročníku
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2006) - What About Brian (TV seriál)
(2006) - Voják
(2006) - Pepper Dennis (TV seriál)
(2006) - Mission: Impossible III
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Lenny, zázračný pes
(2005) - Kurýr 2
(2005) - Děti Ameriky
(2004) - Kat
(2004) - Huff (TV seriál)
(2003) - Vítejte v džungli
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Dunsmore
(2002) - Cedric the Entertainer Presents
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Benjamins
(2001) - Stíny minulosti
(2001) - Černý rytíř
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Sheena (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.1.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Chase 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Chase - herec, kaskadér

se narodil 17.1.1968 ve městě Paterson, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Chase

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Jeff Chase
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°26’
 
LunaLuna:
Lev
18°40’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
8°41’
 
VenušeVenuše:
Střelec
18°45’
 
MarsMars:
Ryby
6°18’
 
JupiterJupiter:
Panna
4°45’
R
SaturnSaturn:
Beran
6°59’
 
UranUran:
Panna
29°08’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°03’
 
PlutoPluto:
Panna
22°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°07’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°58’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°03’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »