Jeff Conaway wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Conaway
(Jeffery Charles William Michael Conaway)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1950 - 10:05h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 60 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.5.2011 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Jeff Conaway - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Shaw, Victoria (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1950 - 10:05  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1950 - 15:05  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Conaway 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeff Conaway
datum narození 5.10.1950
(herec, instagram)

Jeff Conaway - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Purgatory by Dante
(2016) - Inferno by Dante
(2014) - Dante's Hell Animated
(2011) - Dark Games
(2010) - Ladron
(2009) - Dante's Inferno: Abandon All Hope
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2006) - The Utah Murder Project
(2006) - Pool, The 2
(2006) - Living the Dream
(2004) - Y.M.I.
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2002) - VH-1 Where Are They Now? - Grease
(2002) - Curse of the Forty-Niner
(2002) - The Biz
(2001) - Chcete znát tajemství?
(2001) - Dating Service
(1999) - Celebrity Profile: Marilu Henner
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Ďábelská hra
(1999) - Babylon 5: Volání do zbraně
(1999) - Andy Kaufman's Really Big Show
(1998) - Stín pochybnosti
(1998) - Babylon 5: Třetí prostor
(1998) - Babylon 5: Řeka duší
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - The Last Embrace
(1994) - 2002: Únos z ráje
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Sunset Strip
(1993) - Nebezpečný vetřelec
(1993) - L.A. Goddess
(1993) - It's Showtime
(1993) - Europejska noc
(1992) - Téměř těhotná
(1992) - Odraz v zrcadle
(1992) - Léto v bikinách 2
(1991) - Totální odhalení
(1991) - Bojovat nebo zemřít
(1990) - Lůžkový vlak hrůzy
(1989) - Tale of Two Sisters
(1989) - Prachy a krev
(1989) - Ghost Writer
(1988) - Tucet špinavců IV: Osudná mise
(1988) - Elvíra-vládkyně noci
(1987) - Čarodějka z Bay Cove
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - The Patriot
(1985) - Berrenger's (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Covergirl
(1983) - Wizards and Warriors (TV seriál)
(1983) - Making of a Male Model
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Battle of the Network Stars X
(1981) - Nashville Grab
(1980) - Neberte Rusům tajné dokumenty
(1980) - The Cheryl Ladd Special: Souvenirs
(1979) - Breaking Up Is Hard to Do
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1978) - Pomáda
(1977) - Pete's Dragon
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1977) - Delta County, U.S.A.
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Orel přistál
(1971) - Jennifer on My Mind

Jeff Conaway - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeff Conaway - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Conaway 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Conaway - herec

se narodil 5.10.1950 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Conaway

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Jeff Conaway
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°48’
10
 
LunaLuna:
Rak
26°33’
8
 
MerkurMerkur:
Panna
24°20’
10
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°43’
10
 
MarsMars:
Střelec
6°52’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
28°10’
3
R
SaturnSaturn:
Panna
25°05’
10
 
UranUran:
Rak
9°26’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°53’
11
 
PlutoPluto:
Lev
19°20’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°24’
4
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°40’
6
 
CheirónCheirón:
Střelec
17°18’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
14°32’
9
Domy:
Štír
29°47’
Býk
29°47’
2:
Kozoroh
1°15’
8:
Rak
1°15’
3:
Vodnář
8°03’
9:
Lev
8°03’
Ryby
14°45’
Panna
14°45’
5:
Beran
15°26’
Váhy
15°26’
6:
Býk
9°39’
Štír
9°39’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
22°16’
11
Slun./Luna:
Panna
4°10’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »