Jeff Daniels wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Daniels
(Jeffrey Warren Daniels)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Athens, Georgie
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Jeff Daniels - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.2.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Daniels 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jeff Daniels
datum narození 19.2.1955
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Jeff Daniels - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2017) - Ascendant
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2016) - Aliance
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Steve Jobs
(2015) - Marťan
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Návrat blbýho a blbějšího
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Hollywood Reporter Roundtables
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Quad
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2012) - Looper
(2010) - Kvílení
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Všude dobře, proč být doma
(2009) - Papírový hrdina
(2009) - O smyslu života
(2009) - Na odstřel
(2008) - Zrádce
(2008) - Vesmírní opičáci
(2008) - Sweet Nothing in My Ear
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - A Plumm Summer
(2007) - Maminčin mazánek
(2007) - Komplic
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Rodinná dovolená a jiná neštěstí
(2006) - Pochybná sláva
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - Sépie a velryba
(2005) - Dobrou noc a hodně štěstí
(2005) - Co způsobil Winn-Dixie
(2004) - Frasier - analýza smíchu
(2004) - Pět starých známých
(2004) - Obyčejní hrdinové
(2004) - Loučím se, děvče
(2003) - Toxin
(2003) - Bohové a generálové
(2002) - Super lux
(2002) - Krvavá stopa
(2002) - Hodiny
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Escanaba in da Moonlight
(2000) - Podvodníci
(2000) - Otevřené oči
(2000) - Generál
(1999) - Zuřivost
(1999) - Můj nejoblíbenější marťan
(1998) - Městečko Pleasantville
(1997) - Ještě blbější
(1996) - 101 Dalmatians, a Canine's Tale
(1996) - 101 dalmatinů
(1996) - Drsný a drsnější
(1996) - Cesta domů
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Redwood Curtain
(1994) - The Making of 'Speed'
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1994) - Blbý a blbější
(1993) - Gettysburg
(1992) - Timescape
(1992) - There Goes the Neighborhood
(1992) - Šéf
(1992) - Rain Without Thunder
(1992) - Hráč
(1991) - Řezníkova žena
(1990) - Thrills, Chills & Spiders: The Making of Arachnophobia
(1990) - Vítej doma, Roxy Carmichaelová
(1990) - Láska bolí
(1990) - Arachnofobie
(1989) - Proč Italové nepoužívají gril?
(1989) - No Place Like Home
(1988) - Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine
(1988) - Tanec sladkých srdcí
(1988) - Dům na Carroll Street
(1987) - Zlaté časy rádia
(1986) - Něco divokého
(1986) - Hořkost
(1985) - Marie
(1983) - An Invasion of Privacy
(1983) - Cena za něžnost
(1982) - Fifth of July
(1981) - Ragtime
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1975) - Saturday Night Live

Jeff Daniels - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeff Daniels - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.2.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Daniels 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Daniels - herec, scénárista, režisér

se narodil 19.2.1955 ve městě Athens, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Daniels

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Jeff Daniels
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
0°04’
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°46’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
16°27’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
14°48’
 
MarsMars:
Beran
25°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°54’
R
SaturnSaturn:
Štír
21°05’
 
UranUran:
Rak
24°18’
R
NeptunNeptun:
Váhy
28°07’
R
PlutoPluto:
Lev
25°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°48’
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°53’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°53’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »