Jeff Garlin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Garlin
(Jeffrey Todd Garlin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec, režisér

Jeff Garlin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.6.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Garlin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeff Garlin
datum narození 5.6.1962
(herec, režisér, instagram)

Jeff Garlin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Laggies
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - Quality Balls: The David Steinberg Story
(2013) - The Goldbergs (TV seriál)
(2013) - Hlas
(2013) - Dealin' with Idiots
(2012) - Vlastní zbraň podmínkou
(2012) - Sin Bin
(2012) - Norman a duchové
(2011) - 2 $ocky (TV seriál)
(2011) - Havajské prázdniny
(2011) - Auta 2
(2010) - Conan
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2010) - The Bus
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Young and Handsome: A Night with Jeff Garlin
(2008) - Speechless
(2008) - VALL-I
(2008) - Skandály ze života zvířat
(2008) - Rocker
(2008) - The Life & Times of Tim (TV seriál)
(2008) - Comedy Central Roast of Bob Saget
(2008) - Burn-E: Světlo galaxie
(2007) - Můj život idiota
(2007) - Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - I Want Someone to Eat Cheese with
(2006) - Campus Ladies (TV seriál)
(2005) - Before, During and 'After the Sunset'
(2005) - Finty Dicka a Jane
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
(2004) - Tlustý Albert
(2004) - Outing Riley
(2004) - Konec snění
(2004) - Když se setmí
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Comedy Central Roast of Denis Leary
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Bláznivá školka
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Pomoc!!! Já mám rande
(2002) - Naked Movie
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2002) - Greetings from Tucson (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Late Friday
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Three Sisters (TV seriál)
(2001) - Dead Last (TV seriál)
(2000) - What About Joan (TV seriál)
(2000) - Self Storage
(2000) - Nahoru, dolů
(2000) - The Michael Richards Show (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Larry David: Curb Your Enthusiasm
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1998) - Superlék
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - The Love Bug
(1996) - The Daily Show
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1995) - The Computer Wore Tennis Shoes
(1994) - Little Big League
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - RoboCop 3
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1983) - Jarní prázdniny

Jeff Garlin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeff Garlin - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.6.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Garlin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Garlin - herec, režisér

se narodil 5.6.1962 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Garlin

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Jeff Garlin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
14°20’
 
LunaLuna:
Rak
20°47’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
17°08’
R
VenušeVenuše:
Rak
16°03’
 
MarsMars:
Býk
5°35’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°33’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°13’
R
UranUran:
Lev
26°50’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°16’
R
PlutoPluto:
Panna
7°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°46’
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°19’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »