Jeff Goldblum wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Goldblum
(Jeffrey Lynn Goldblum)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.10. 1952 - 23:00h
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Jeff Goldblum - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
22.10.1952 - 23:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.10.1952 - 04:00  
US, Pittsburgh:
40°26' s.š., 79°60' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Goldblum 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jeff Goldblum
datum narození 22.10.1952
(herec, režisér, instagram)

Jeff Goldblum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2017) - Untitled Wes Anderson Project
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Unity
(2015) - Mortdecai: Grandiózní případ
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2013) - Le Week-End
(2012) - Zambezia
(2012) - Tim and Eric's Billion Dollar Movie
(2012) - Movie: The Movie
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Záměna
(2010) - Hezké vstávání
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Okamžik vzkříšení
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Making of 'Fay Grim' or: How Do You Spell Espionage?
(2007) - In Search of Puppy Love
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2006) - Úkladná vražda
(2006) - Tim and Eric: The Podcast (TV seriál)
(2006) - Strach Fay Grimové
(2006) - Příběhy ztracených duší
(2006) - Man of the Year
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - This Is an Adventure
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - Fear of the Flesh: The Making of 'The Fly'
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Hollywood's Creepiest Creatures
(2004) - Život pod vodou
(2004) - Záhada jezera Lochness
(2004) - Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
(2004) - Supermarket
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Válečné příběhy
(2003) - Dallas 362
(2003) - Akce Jelcin
(2003) - Abby Singer
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Jamie Kennedy Experiment
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu
(2002) - Igby
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Parfém
(2001) - Jako kočky a psi
(2001) - Festival v Cannes
(2000) - Režiséři: Robert Altman
(2000) - Když dinosauři vládli světu (TV seriál)
(2000) - Řetěz bláznů
(2000) - One of the Hollywood Ten
(2000) - Dvojník
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - Barenaked in America
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Svatý muž
(1998) - Princ Egyptský
(1997) - Metropolis
(1997) - Příběh pana Beana
(1997) - The Making of 'Lost World'
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Velký švindl
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Skrýš
(1995) - Dva v tom
(1995) - Bělásek
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Futurequest (TV seriál)
(1993) - Opojný život
(1993) - Jurský park
(1992) - Zabít Elizabeth
(1992) - Vraždy na pobřeží
(1992) - Tajná mise
(1992) - Hráč
(1991) - Láska s rybou
(1990) - Podfukáři
(1990) - Mister Frost
(1990) - Mad Monkey
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - The Tall Guy
(1989) - Moucha II
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Vibrace
(1988) - Pozemšťanky jsou lehce k mání
(1987) - Toho doktora chci za ženu
(1987) - Life Story
(1986) - Moucha
(1985) - Transylvania 6-5000
(1985) - Silverado
(1985) - Do noci
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1984) - Popular Neurotics
(1984) - Ernie Kovacs: Between the Laughter
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Velké rozčarování
(1983) - Správná posádka
(1982) - Rehearsal for Murder
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Překročit práh
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1980) - Příběh z Ospalé kotliny
(1978) - Thank God It's Friday
(1978) - Pamatuj si mé jméno
(1978) - Invaze zlodějů těl
(1977) - Sentinel
(1977) - Between the Lines
(1977) - Annie Hallová
(1976) - Special Delivery
(1976) - Příští stanice Greenwich Village
(1976) - Nedokončená novela
(1975) - Nashville
(1974) - Přání smrti
(1974) - Kalifornský holport

Jeff Goldblum - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeff Goldblum - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1956) Geena Davis - manželka
(*1945) Patricia Gaul - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1984) Lydia Hearst
(*1988) Tania Raymonde
(*1981) Nicole Richie
(*1968) Lisa Marie
(*1965) Kristin Davis
(*1967) Laura Dern

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Goldblum 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Goldblum - herec, režisér

se narodil 22.10.1952 ve městě Pittsburgh, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Goldblum

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Jeff Goldblum
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
29°41’
4
 
LunaLuna:
Střelec
21°12’
5
 
MerkurMerkur:
Štír
17°30’
4
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°10’
5
 
MarsMars:
Kozoroh
7°53’
6
 
JupiterJupiter:
Býk
18°02’
10
R
SaturnSaturn:
Váhy
19°23’
4
 
UranUran:
Rak
18°31’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°45’
4
 
PlutoPluto:
Lev
23°00’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°46’
7
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°08’
2
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
7°48’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
6°32’
11
Domy:
Rak
28°03’
Kozoroh
28°03’
2:
Lev
18°07’
8:
Vodnář
18°07’
3:
Panna
12°07’
9:
Ryby
12°07’
Váhy
12°31’
Beran
12°31’
5:
Štír
19°10’
Býk
19°10’
6:
Střelec
26°16’
Blíženci
26°16’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
5°17’
11
Slun./Luna:
Štír
25°26’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel

Velká Británie Peter Fleming
(*1907 - 1971) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »