Jeff Kober wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Kober

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Billings, Montana
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Jeff Kober - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.12.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Kober 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jeff Kober
datum narození 18.12.1953
(herec, instagram)

Jeff Kober - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - I Do, I Do
(2015) - The Walkers Among Us
(2015) - Krevní pouto
(2014) - Perfection
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2011) - Lovci lebek (TV seriál)
(2010) - Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
(2010) - Re-Cut
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - Výhled odsud
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2008) - Uklízeč (TV seriál)
(2008) - Ruka mrtvého muže
(2007) - Status: Nežádoucí (TV seriál)
(2007) - Hory mají oči 2
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - Cesta lásky a naděje
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Ohnivý oceán
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Přepadení v bouři
(2003) - Osamělý mstitel
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Detektív (TV seriál)
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Dost
(2002) - Defining Maggie
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zmařená cesta
(2001) - World Without Waves
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Domobrana
(2000) - American Tragedy
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Inferno
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Loganova válka - Čest zavazuje
(1998) - Kolonie
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Zlaté pobřeží
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1997) - The Maker
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1996) - Women: Stories of Passion (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Kindred: The Embraced (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Grázl
(1996) - Demolice
(1996) - The Big Fall
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Země 2 (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - The Innocent
(1994) - Higher Education (TV seriál)
(1994) - Higher Education
(1994) - Automatic
(1993) - Zoufalá
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Konečná spravedlnost
(1993) - The Baby Doll Murders
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Nechci už zpátky
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1992) - Muži v klobouku (TV seriál)
(1992) - Angel Fire
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Session Man
(1990) - Prvotní síla
(1988) - Zmije
(1988) - Lucky Stiff
(1988) - Lebkouni
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Žhavá laguna
(1986) - Štvanci
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - V (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Kober 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Kober - herec

se narodil 18.12.1953 ve městě Billings, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Kober

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Jeff Kober
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°17’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°19’
 
MerkurMerkur:
Střelec
11°23’
 
VenušeVenuše:
Střelec
16°06’
 
MarsMars:
Váhy
28°48’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
20°44’
R
SaturnSaturn:
Štír
6°20’
 
UranUran:
Rak
22°04’
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°36’
 
PlutoPluto:
Lev
24°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°28’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
10°02’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
19°47’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »