Jeff Probst wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Probst
(Jeffrey Lee Probst)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wichita, Kansas
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, režisér

Jeff Probst - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Probst 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeff Probst
datum narození 4.11.1961
(herec, režisér, instagram)

Jeff Probst - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Survivor: Kaoh Rong (TV pořad)
(2015) - Survivor: Worlds Apart
(2015) - Survivor: Cambodia – Second Chance
(2014) - Survivor: San Juan Del Sur
(2014) - Survivor: Cagayan
(2014) - Someone You Love: The HPV Epidemic
(2013) - Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites
(2013) - Survivor: Blood vs. Water
(2013) - Hollywood Game Night
(2012) - Survivor: Philippines
(2012) - Survivor: One World
(2012) - Larry King Now
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2011) - Survivor: South Pacific
(2011) - Kdo přežije: Ostrov vykoupení
(2011) - Withstand One Night
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Kdo přežije: Nikaragua
(2010) - Kdo přežije: Hrdinové proti padouchům
(2010) - Live for the Moment
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Kdo přežije: Tocantins
(2009) - Kdo přežije: Samoa
(2009) - I Get That a Lot
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Kdo přežije: Mikronésie
(2008) - Kdo přežije: Gabon
(2007) - Kdo přežije: Fidži
(2007) - Kdo přežije: Čína
(2007) - Head Case (TV seriál)
(2006) - Rachael Ray
(2006) - Kdo přežije: Panama
(2006) - Kdo přežije: Cookovy ostrovy
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Kdo přežije: Palau
(2005) - Kdo přežije: Guatemala
(2005) - The Contender
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Kdo přežije: Vanuatu
(2004) - Kdo přežije: All Stars
(2004) - Celebrity Blackjack
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Kdo přežije: Perlové ostrovy
(2003) - Kdo přežije: Amazonie
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Survivor III: The Reunion
(2002) - Kdo přežije: Thajsko
(2002) - Kdo přežije: Markézy
(2002) - Kdo přežije: Markézy
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2001) - Survivor II: The Reunion
(2001) - Kdo přežije: Austrálie
(2001) - Kdo přežije: Afrika
(2001) - Survivor: The E! True Hollywood Story
(2001) - The A-List
(2000) - Survivor: The Reunion
(2000) - Kdo přežije
(2000) - CBS Cares
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Dave Barlia: Extreme Stuntman
(1997) - The View
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - MADtv
(1994) - Howard Stern
(1994) - Sound fX (TV seriál)
(1994) - Backchat (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Neznámá tvář
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1984) - Jeopardy!
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today

Jeff Probst - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeff Probst - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1957) Katie Couric

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Probst 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Probst - herec, režisér

se narodil 4.11.1961 ve městě Wichita, Kansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Probst

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Jeff Probst
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°49’
 
LunaLuna:
Panna
26°37’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°32’
 
VenušeVenuše:
Váhy
21°35’
 
MarsMars:
Štír
23°17’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°02’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°23’
 
UranUran:
Panna
0°05’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°04’
 
PlutoPluto:
Panna
9°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
23°03’
R
Černá LunaLilith:
Panna
0°41’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°54’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »