Jeffrey Combs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeffrey Combs
(Jeffrey Alan Combs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oxnard, California
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Jeffrey Combs - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.9.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeffrey Combs 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jeffrey Combs
datum narození 9.9.1954
(herec, instagram)

Jeffrey Combs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unbelievable!!!!!
(2016) - The Gathering
(2015) - Art School of Horrors
(2014) - Suburban Gothic
(2014) - Beethoven's Treasure
(2013) - Star Trek: Enterprise - Uncharted Territory
(2013) - Star Trek: Enterprise - In Conversation - The First Crew
(2013) - Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising
(2013) - The Penny Dreadful Picture Show
(2013) - Motivational Growth
(2013) - Favor
(2012) - Would You Rather
(2012) - Night of the Living Dead 3D: Re-Animation
(2012) - Elf-Man
(2012) - Dorothy and the Witches of Oz
(2011) - Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
(2010) - The United Monster Talent Agency
(2010) - Transformers Prime (TV seriál)
(2010) - Naléhavý případ
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2010) - American Bandits: Frank and Jesse James
(2009) - Nejtemnější zlo
(2009) - Dark House
(2008) - Parasomnie
(2007) - The Wizard of Gore
(2007) - Střet
(2007) - Návrat do domu hrůzy
(2007) - Brutal
(2007) - The Attackmen
(2006) - Satanův měsíc
(2006) - Dotek satana
(2006) - Blackwater Valley Exorcism
(2006) - Abominable
(2005) - Žraločí muž
(2005) - Portrét šílenství
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2005) - All Souls Day: Dia de los Muertos
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Tomb of Terror
(2003) - Návrat Re-Animátora
(2002) - Strach.com
(2002) - Pandemie
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - The Attic Expeditions
(2000) - Faust: Smlouva s ďáblem
(1999) - Poseidon's Fury: Escape From the Lost City
(1999) - Dům na Haunted Hill
(1998) - Making of 'The Frighteners, The'
(1998) - Tajemství loňského léta 2: Rok poté
(1998) - Caught Up
(1997) - Time Tracers
(1997) - Spoiler
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1996) - Přízraky
(1996) - Norma Jean a Marilyn
(1996) - Cyberstalker
(1996) - Aliens: Ride at the Speed of Fright
(1995) - Zámecká zrůda
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Dillinger and Capone
(1994) - Těžký zločin
(1994) - Láska a pětačtyřicítka
(1994) - Hrůza pod zemí
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Necronomicon
(1992) - Pevnost
(1992) - Doktor Mordrid
(1991) - Trancers II
(1991) - Mutronics
(1991) - Jáma a kyvadlo
(1991) - Death Falls
(1989) - Robot Jox - Zápas robotů
(1989) - The Phantom Empire
(1989) - Nevěsta Re-Animatora
(1988) - Zero man
(1988) - Smrtící přízrak
(1988) - Pulse Pounders
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1988) - The Evil Clergyman
(1987) - Cyklón
(1986) - Ze záhrobí
(1985) - Re-Animator
(1983) - The Skin of Our Teeth
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1983) - Frightmare: Legenda hororů
(1981) - Čí je to vlastně život
(1981) - Bláznivá dálnice

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.9.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeffrey Combs 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeffrey Combs - herec

se narodil 9.9.1954 ve městě Oxnard, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeffrey Combs

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Jeffrey Combs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
16°16’
 
LunaLuna:
Vodnář
2°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°53’
 
VenušeVenuše:
Štír
2°23’
 
MarsMars:
Kozoroh
6°14’
 
JupiterJupiter:
Rak
23°13’
 
SaturnSaturn:
Štír
5°50’
 
UranUran:
Rak
26°24’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°23’
 
PlutoPluto:
Lev
25°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°26’
R
Černá LunaLilith:
Štír
9°43’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
23°21’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »