Jenifer Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jenifer Lewis
(Jenifer Jeanette Lewis)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kinloch
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka

Jenifer Lewis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.1.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jenifer Lewis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jenifer Lewis
datum narození 25.1.1957
(herečka, instagram)

Jenifer Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - It Had to Be You
(2014) - Mysli taky jako chlap
(2014) - The Magic City
(2013) - Výdejna zavazadel
(2013) - Playin' for Love
(2012) - Zambezia
(2012) - Mysli jako on
(2011) - The Playboy Club (TV seriál)
(2011) - Pět žen
(2011) - Auta 2
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - Životopisy: Whoopi Goldbergová
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Na rozcestí
(2009) - Meet the Browns (TV seriál)
(2008) - The Doctors
(2008) - Prop 8: The Musical
(2008) - Meet the Browns
(2006) - Divná sešlost
(2006) - Dirty Laundry
(2006) - Auta
(2005) - Made in Hollywood
(2004) - Nora's Hair Salon
(2004) - The Cookout
(2003) - The Sunday Morning Stripper
(2002) - Příběh Antwona Fishera
(2002) - Jů, vona je chlap
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Dobrák Dan
(2001) - Bratři
(2000) - Trosečník
(2000) - Podzimní premiéra
(2000) - Partneři
(2000) - Little Richard
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(1999) - Get Bruce
(1999) - The PJs (TV seriál)
(1999) - Mystery Men
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Dožeň, co se dá!
(1998) - The Roseanne Show
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Temptations
(1998) - Rituals
(1998) - Max a Kevin
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Sex po telefonu
(1996) - Kazatelova žena
(1995) - Panter
(1995) - Mrtví prezidenti
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1994) - Záhadná Sarah
(1994) - Vzbuďte se, vojáci!
(1994) - V zajetí rocku
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Corrina, Corrina
(1993) - Tina Turner
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Poetic Justice
(1993) - Muž meteor
(1992) - Sestra v akci
(1992) - Frozen Assets
(1991) - Sunday in Paris
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1988) - Rudé horko
(1988) - Osudové pláže
(1987) - A Different World (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.1.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jenifer Lewis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jenifer Lewis - herečka

se narodila 25.1.1957 ve městě Kinloch, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jenifer Lewis

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Jenifer Lewis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
5°16’
 
LunaLuna:
Střelec
5°47’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°05’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
15°48’
 
MarsMars:
Beran
28°07’
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°40’
R
SaturnSaturn:
Střelec
11°41’
 
UranUran:
Lev
4°55’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°34’
 
PlutoPluto:
Lev
29°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°25’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°24’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°25’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »