Jenna Haze wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jenna Haze
(Jennifer Corrales)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Fullerton, Kalifornie
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
pornoherečka

Jenna Haze - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.2.1982 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jenna Haze 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jenna Haze
datum narození 22.2.1982
(pornoherečka, instagram)

Jenna Haze - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Raised by Wolves
(2013) - Superstar Slut Challenge
(2012) - My Medicine (hudební videoklip)
(2012) - Star Power 2
(2012) - Panty Pops Cumpendium
(2012) - Intimate Passions
(2011) - The 28th Annual AVN Awards
(2011) - The Naughty Show
(2011) - Just Jenna 2
(2011) - A Job For Jenna
(2011) - Jailhouse Heat
(2011) - In Riley's Panties
(2011) - Breast in Class: Naturally Gifted
(2010) - Rated A for Adult (TV seriál)
(2010) - This Isn't The Twilight Saga: Eclipse - The XXX Parody
(2010) - Meow!
(2010) - Legs Up Hose Down
(2010) - Just Jenna
(2010) - Fly Girls
(2010) - The Best of Lord of Asses
(2010) - Bad Girls 3
(2009) - Vente a Las Vegas, nena: Un retrato de Rebeca Linares
(2009) - Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
(2009) - This Isn't Twilight: The XXX Parody
(2009) - This Isn't 'The Twilight Saga: New Moon': The XXX Parody
(2009) - This Ain't Star Trek XXX
(2009) - Teachers
(2009) - Rawhide II: Dirty Deeds
(2009) - Raaaaaaaandy! (TV seriál)
(2009) - The Office: A XXX Parody
(2009) - Nymphetamine 3
(2009) - Nurses
(2009) - My Dad's Hot Girlfriend
(2009) - Jenna Haze: Nymphomaniac
(2009) - It's a Secretary Thing! 2
(2009) - Cum-Spoiled Sluts
(2008) - This Ain't the Munsters XXX
(2008) - Stoya: Atomic Tease
(2008) - Spunk'd 8
(2008) - Sporty Girls
(2008) - Slutty & Sluttier 5
(2008) - Secretary's Day 2
(2008) - Pretty as They Cum
(2008) - POV Cock Suckers 8
(2008) - Pirates II: Stagnetti's Revenge
(2008) - Open Ended
(2008) - Not Bewitched XXX
(2008) - Jesse Jane: Kiss Kiss
(2008) - I Love Girls Doin Girls
(2008) - Gape Lovers 3
(2008) - Filth Cums First 3
(2008) - Fallen
(2008) - Crack Her Jack 10
(2008) - Alexis Texas Is Buttwoman
(2007) - Wishful Thinking
(2007) - Sweet Cream Pies 3
(2007) - Spunk'd 7
(2007) - Seymore Butts: Jenna 9.5
(2007) - Screen Dreams
(2007) - Pussy Cats 2
(2007) - The Predator
(2007) - Playgirl: Heavenly Heat
(2007) - Performers of the Year
(2007) - Myplace 3: A Space for Whores
(2007) - Lord of Asses 10
(2007) - Internal Injections 2
(2007) - Fantasy All-Stars 5
(2007) - Cum Shots 10
(2007) - Celebusluts
(2007) - Broken
(2007) - Big Wet Asses 12
(2006) - Who's Your Daddy? 9
(2006) - Whack Jobs
(2006) - Spunk'd 6
(2006) - Jenna Haze: Dark Side
(2006) - The Greatest Cum Sluts Ever!
(2006) - Fashionistas Safado: The Challenge
(2006) - Fantasy All-Stars
(2006) - Blow Me Sandwich 9
(2005) - Top 40 Adult Stars Collection
(2005) - Kick Ass Chicks 22: Superstars
(2005) - Jenna Does Carmen
(2005) - Gonzo Jenna Haze Style
(2005) - Girlvana
(2005) - Cum Buckets! 4
(2005) - Cum Buckets! 3
(2005) - Best Butts in the Biz
(2004) - 100% Blowjobs 28
(2004) - 100% Blowjobs 27
(2004) - Sorority Hazing
(2004) - JKP All Asian 3
(2004) - Jenna Loves Threesomes
(2004) - Jenna Haze Stripped
(2004) - Dirty Little Girls
(2004) - Best of Alexis Amore
(2003) - 100% Jenna Haze
(2003) - 100% Blowjobs 20
(2003) - 100% Blowjobs 18
(2003) - 100% Blowjobs 15
(2003) - 100% Blowjobs 14
(2003) - When the Boyz Are Away the Girlz Will Play 10
(2003) - Sodomania: Slop Shots 13
(2003) - Jenna Loves Girls
(2003) - The Best of Haven
(2002) - When the Boyz Are Away the Girlz Will Play 9
(2002) - When the Boyz Are Away the Girlz Will Play 8
(2002) - When the Boyz Are Away the Girlz Will Play 7
(2002) - Whack Attack 12
(2002) - Sodomania Slop Shots 12
(2002) - Nezkušené holčičky 20
(2002) - Kick Ass Chicks 2: Jenna Haze
(2002) - Hearts & Minds
(2002) - Flesh Hunter 3
(2002) - Flesh Hunter
(2002) - Feeding Frenzy
(2001) - Young as They Cum
(2001) - Specs Appeal 3
(2001) - Oral Adventures of Craven Morehead 8
(2001) - Nasty Nymphos 32
(2001) - I Love to Swallow

Jenna Haze - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jenna Haze - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jenna Haze 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jenna Haze - pornoherečka

se narodila 22.2.1982 ve městě Fullerton, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jenna Haze

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Jenna Haze
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
3°32’
 
LunaLuna:
Vodnář
17°04’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
7°02’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°53’
 
MarsMars:
Váhy
19°09’
R
JupiterJupiter:
Štír
10°19’
 
SaturnSaturn:
Váhy
21°48’
R
UranUran:
Střelec
4°31’
 
NeptunNeptun:
Střelec
26°42’
 
PlutoPluto:
Váhy
26°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°24’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°52’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°16’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »