Jenny Agutter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jenny Agutter
(Jennifer Ann Agutter)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Taunton, Sommerset
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka

Jenny Agutter - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.12.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jenny Agutter 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jenny Agutter
datum narození 20.12.1952
(herečka, instagram)

Jenny Agutter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Queen of the Desert
(2014) - Tin
(2014) - Captain America: Návrat prvního Avengera
(2012) - Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
(2012) - True Love (TV seriál)
(2012) - Outside Bet
(2012) - Avengers
(2011) - The Mapmaker
(2010) - Burke and Hare
(2009) - Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London'
(2009) - Zlomový rok 39
(2009) - Moving On (TV seriál)
(2009) - Monday Monday (TV seriál)
(2009) - Jak běží život (TV seriál)
(2009) - Act of God
(2008) - The Invisibles (TV seriál)
(2008) - Intercom
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - The Magic Door
(2007) - Irina Palm
(2006) - 50 Films to See Before You Die
(2006) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot
(2006) - Heroes and Villains
(2006) - Hercule Poirot: Čas přílivu
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2004) - Slečna Marplová: Vlak z Paddingtonu
(2004) - Případy inspektora Lynleyho: Hra na spravedlnost
(2004) - Number One, Longing. Number Two, Regret
(2004) - Deník Alana Clarka (TV seriál)
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - At Dawning
(2001) - Válka policajtů
(2000) - Děti železnice
(1999) - Loose Women
(1999) - Spooks
(1998) - A Respectable Trade (TV seriál)
(1998) - Bramwell: Our Brave Boys
(1998) - Bramwell: Loose Women
(1997) - Summer of Love
(1996) - Září
(1996) - And the Beat Goes On (TV seriál)
(1995) - The Buccaneers (TV seriál)
(1995) - Blue Juice
(1994) - Romeo & Juliet
(1994) - Red Dwarf: Smeg Ups
(1994) - The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
(1992) - Žabák Freddie
(1990) - TECX (TV seriál)
(1990) - Do poslední pence (TV seriál)
(1990) - Dětská hra 2
(1990) - Darkman
(1989) - Král větru
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - Červený trpaslík (TV seriál)
(1987) - The Grand Knockout Tournament
(1987) - Temná věž
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1985) - Silas Marner - tkadlec z Raveloe
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Love's Labour's Lost
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - This Office Life
(1984) - Secret Places
(1982) - La Donna giusta
(1981) - Sois belle et tais-toi
(1981) - Othello
(1981) - Mučedník smrti
(1981) - Late Flowering Love
(1981) - Amy
(1981) - Americký vlkodlak v Londýně
(1980) - Sweet William
(1980) - Dominique
(1980) - Beulah Land (TV seriál)
(1979) - School Play
(1979) - The Riddle of the Sands
(1979) - Dobrodružství lodi Mayflower
(1978) - Žena pro dva střelce
(1977) - Muž se železnou maskou
(1977) - Equus
(1976) - Logan's Run: A Look Into the 23rd Century
(1976) - Orel přistál
(1976) - Loganův útěk
(1974) - Kiss Me and Die
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - A War of Children
(1972) - Shelley
(1971) - The Wild Duck
(1971) - The Snow Goose
(1971) - The Cherry Orchard
(1971) - Cesta
(1970) - The Railway Children
(1970) - The Great Inimitable Mr. Dickens
(1969) - Počítám do jedenácti
(1968) - Star!
(1968) - The Railway Children (TV seriál)
(1968) - Gates to Paradise
(1967) - Long After Summer
(1966) - A Man Could Get Killed
(1965) - Ballerina
(1964) - East of Sudan

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.12.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jenny Agutter 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jenny Agutter - herečka

se narodila 20.12.1952 ve městě Taunton, Sommerset, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jenny Agutter

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Jenny Agutter
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
28°34’
 
LunaLuna:
Vodnář
14°30’
 
MerkurMerkur:
Střelec
7°07’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
11°30’
 
MarsMars:
Vodnář
21°58’
 
JupiterJupiter:
Býk
11°24’
R
SaturnSaturn:
Váhy
25°27’
 
UranUran:
Rak
17°14’
R
NeptunNeptun:
Váhy
23°31’
 
PlutoPluto:
Lev
23°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°41’
R
Černá LunaLilith:
Lev
29°36’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
12°28’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »