Jenny Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jenny Lewis

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Las Vegas, Nevada
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka

Jenny Lewis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.1.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jenny Lewis 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jenny Lewis
datum narození 8.1.1976
(herečka, instagram)

Jenny Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2001) - Don's Plum Bar
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Městečko Pleasantville
(1997) - Smutný kluk
(1996) - Talk to Me
(1996) - Sweet Temptation
(1996) - Foxfire
(1994) - Runaway Daughters
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Big Girls Don't Cry... They Get Even
(1991) - Táta
(1991) - Otec bez závazků
(1991) - Line of Fire: The Morris Dees Story
(1991) - Brooklyn Bridge (TV seriál)
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Perry Mason: Případ umíněné dcery
(1989) - Shannon's Deal
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1989) - Free Spirit (TV seriál)
(1989) - Čaroděj
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Přátelství ve Vídni
(1988) - Můj otec, můj syn
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1988) - Baby M
(1987) - Uncle Tom's Cabin
(1987) - Trading Hearts
(1987) - Place at the Table
(1987) - The Charmings (TV seriál)
(1986) - Life with Lucy (TV seriál)
(1986) - Convicted
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Suburban Beat
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)

Jenny Lewis - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jenny Lewis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jenny Lewis - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jenny Lewis 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jenny Lewis - herečka

se narodila 8.1.1976 ve městě Las Vegas, Nevada, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jenny Lewis

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Jenny Lewis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°20’
 
LunaLuna:
Beran
6°14’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°29’
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°24’
 
MarsMars:
Blíženci
15°44’
R
JupiterJupiter:
Beran
16°09’
 
SaturnSaturn:
Lev
0°29’
R
UranUran:
Štír
6°37’
 
NeptunNeptun:
Střelec
12°46’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°52’
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°41’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°35’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »