Jeremy Renner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeremy Renner
(Jeremy Lee Renner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.1. 1971 - 11:06h
Místo:
Modesto, Kalifornie
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jeremy Renner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
7.1.1971 - 11:06  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.1.1971 - 19:06  
US, Modesto:
37°38' s.š., 120°60' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeremy Renner 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jeremy Renner
datum narození 7.1.1971
(herec, instagram)

Jeremy Renner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wind River
(2017) - Untitled Jeremy Renner/Bourne Sequel
(2017) - Mission: Impossible 6
(2016) - Story of Your Life
(2016) - McQueen
(2016) - Captain America: Občanská válka
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - Mission Impossible – Národ grázlů
(2015) - Avengers: Age of Ultron
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Grammy Awards 2014
(2014) - Světové války (TV seriál)
(2014) - Marvel Studios: Assembling a Universe
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - The Immigrant
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Evening Urgant
(2012) - Bourneův odkaz
(2012) - Avengers
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Thor
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Město
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Zvláštní poldové (TV seriál)
(2009) - Lightbulb
(2008) - Smrt čeká všude
(2008) - The Oaks (TV seriál)
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - 28 Weeks Later: The Infected
(2007) - 28 týdnů poté
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2006) - Love Comes to the Executioner
(2005) - Neo Ned
(2005) - Malý výlet do nebe
(2005) - Legendy z Dogtownu
(2005) - Její případ
(2005) - Dvanáctiletí
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Srdce je zrádná děvka
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Pink - Trouble (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - The It Factor: Los Angeles
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Monkey Love
(2002) - Dahmer
(2001) - Fish in a Barrel
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Time of Your Life (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Síť (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Děsivé sny
(1996) - Paper Dragons
(1996) - A Friend's Betrayal
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1995) - Banda na výletě
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Jeremy Renner - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeremy Renner - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.1.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeremy Renner 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeremy Renner - herec

se narodil 7.1.1971 ve městě Modesto, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeremy Renner

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Jeremy Renner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°50’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
2°11’
2
 
MerkurMerkur:
Střelec
27°49’
9
 
VenušeVenuše:
Střelec
0°40’
8
 
MarsMars:
Štír
20°21’
8
 
JupiterJupiter:
Štír
28°50’
8
 
SaturnSaturn:
Býk
15°47’
2
R
UranUran:
Váhy
13°30’
7
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°11’
8
 
PlutoPluto:
Panna
29°41’
6
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°36’
12
R
Černá LunaLilith:
Panna
14°00’
6
 
CheirónCheirón:
Beran
6°04’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
18°56’
5
Domy:
Beran
3°34’
Váhy
3°34’
2:
Býk
13°00’
8:
Štír
13°00’
3:
Blíženci
9°51’
9:
Střelec
9°51’
Rak
2°00’
Kozoroh
2°00’
5:
Rak
24°27’
Kozoroh
24°27’
6:
Lev
22°25’
Vodnář
22°25’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
17°47’
11
Slun./Luna:
Ryby
24°31’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »