Jeremy Sisto wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeremy Sisto
(Jeremy Merton Sisto)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Grass Valley, California
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Jeremy Sisto - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.10.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeremy Sisto 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jeremy Sisto
datum narození 6.10.1974
(herec, instagram)

Jeremy Sisto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Other Side of the Door
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Love Is All You Need?
(2015) - Wicked City (TV seriál)
(2015) - The Returned (TV seriál)
(2015) - H8RZ
(2015) - Hangman
(2015) - Girl Flu
(2015) - Batman vs. Robin
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2014) - Break Point
(2013) - Únos Air Force One
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - Robot a Frank
(2011) - Spy Wars (TV seriál)
(2011) - Zajatci předměstí (TV seriál)
(2011) - Sironia
(2011) - Hook, Line and Sinker
(2009) - Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
(2009) - Into Temptation
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Liga spravedlivých: Nová hranice
(2008) - Gardens of the Night
(2008) - A Cat's Tale
(2007) - The War Prayer
(2007) - Servírka
(2006) - Unesený (TV seriál)
(2006) - The Thirst
(2006) - Populace 436
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2006) - Neznámý
(2006) - My Boys (TV seriál)
(2006) - Broken
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - The Nickel Children
(2005) - Něco jako láska
(2005) - In Memory of My Father
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - V rukách nepřítele
(2004) - Virus 1.0
(2004) - Srdce je zrádná děvka
(2004) - Mrtví k snídani
(2004) - Method
(2003) - World Poker Tour
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - Třináctka
(2003) - Something More
(2003) - Příběhy starých Egypťanů (TV seriál)
(2003) - Pach krve
(2003) - Manfast
(2003) - Filmový hrdina
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Showboy
(2002) - Robbing 'Hef
(2002) - Now You Know
(2002) - May
(2002) - Julius Caesar
(2002) - Inside
(2001) - Policajtka
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Don's Plum Bar
(2001) - Dead Dog
(2000) - Nebezpečný kód
(2000) - Men Named Milo, Women Named Greta
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Trash
(1999) - Šedesátá léta
(1999) - Little Savant
(1999) - Biblické příběhy: Ježíš
(1999) - The Auteur Theory
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Some Girl
(1998) - Real Life (TV seriál)
(1998) - Podoby lásky
(1998) - Hranice možností
(1998) - Den, kdy zabili Lincolna
(1998) - Dawsonův svět (TV seriál)
(1998) - Bongwater
(1997) - Three Women of Pain
(1997) - Oakland Underground
(1997) - Nerovná partie
(1996) - Bílá smršť
(1995) - Valentino
(1995) - Skrýš
(1995) - Out of Order (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Bezmocná
(1994) - The Shaggy Dog
(1994) - Posádka v ohrožení
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1992) - Desperate Choices: To Save My Child
(1991) - Lumpíci (TV seriál)
(1991) - Grand Canyon
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Jeremy Sisto - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeremy Sisto - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeremy Sisto - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1974) Marisa Ryan - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1977) Navi Rawat
(*1968) Rachel Griffiths
(*1977) Emmanuelle Chriqui
(*1976) Reese Witherspoon

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.10.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeremy Sisto 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeremy Sisto - herec

se narodil 6.10.1974 ve městě Grass Valley, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeremy Sisto

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Jeremy Sisto
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°51’
 
LunaLuna:
Blíženci
13°19’
 
MerkurMerkur:
Štír
7°50’
 
VenušeVenuše:
Váhy
4°51’
 
MarsMars:
Váhy
15°28’
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°16’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°19’
 
UranUran:
Váhy
27°10’
 
NeptunNeptun:
Střelec
7°27’
 
PlutoPluto:
Váhy
6°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°10’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°20’
 
CheirónCheirón:
Beran
22°37’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »