Jesse Jane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jesse Jane
(Cindy Taylor)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Fort Worth, Texas
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
modelka, pornoherečka

Jesse Jane - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.7.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jesse Jane 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jesse Jane
datum narození 16.7.1980
(modelka, pornoherečka, instagram)

Jesse Jane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Highway to Havasu
(2016) - Female Fight Club
(2015) - X-Rated: The Greatest Adult Movies of All Time
(2015) - Coachella Massacre
(2013) - The 30th Annual AVN Awards
(2013) - Aroused
(2013) - For Sale
(2013) - Code of Honor
(2013) - Bridesmaids
(2012) - The 29th Annual AVN Awards
(2012) - Swingers
(2012) - Skip Trace
(2012) - Nurses 2
(2012) - My Private Tutor
(2012) - Mothers & Daughters
(2012) - Love, Jesse
(2012) - Leverage
(2012) - Jesse Jane: Asking Price
(2012) - Home Wrecker 3
(2012) - Bad Girls 8
(2011) - The 28th Annual AVN Awards
(2011) - Watching You: Episode 3
(2011) - Top Guns
(2011) - Titlicious 3
(2011) - PowerFuck
(2011) - Jesse Jane: The Roommate
(2011) - Jesse Jane: The Masseuse 2
(2011) - Fighters
(2011) - Bad Girls 7
(2011) - Bad Girls 6
(2011) - Babysitters 2
(2010) - Rated A for Adult (TV seriál)
(2010) - That's My Girl
(2010) - Svůdníci žen
(2010) - Jesse Jane: Playful
(2010) - Jesse Jane: Homework
(2010) - Jesse Jane: Dirty Movies
(2010) - Fly Girls
(2010) - Body Heat
(2010) - Bad Girls 3
(2009) - Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
(2009) - Teachers
(2009) - Nurses
(2009) - Jesse Jane: Online
(2009) - Jesse Jane: Atomic Tease
(2009) - Frat Party
(2008) - Pirates II: Stagnetti's Revenge
(2008) - Jesse Jane: Kiss Kiss
(2008) - Jesse Jane: Heat
(2008) - Jesse Jane: Breathe Me
(2008) - Cheerleaders
(2007) - Jesse's Juice
(2007) - Jesse Jane: Scream
(2007) - Jesse Jane: Lust
(2007) - Jesse Jane: Image
(2007) - Jesse Jane: Fuck Fantasy
(2007) - Babysitters
(2006) - Jesse Jane: All-American Girl
(2006) - Island Fever 4
(2006) - Hush
(2006) - Deeper 3
(2005) - NightMoves
(2005) - 8MM 2
(2005) - Piráti
(2004) - Myslet XXX
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Loaded
(2004) - Island Fever 3
(2004) - Contract Star
(2003) - Three Timing
(2003) - Pobřežní hlídka: Havajská noc
(2003) - No Limits
(1994) - Howard Stern
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe

Jesse Jane - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jesse Jane - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.7.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jesse Jane 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jesse Jane - modelka, pornoherečka

se narodila 16.7.1980 ve městě Fort Worth, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jesse Jane

Dnes se narodili
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Jesse Jane
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
24°05’
 
LunaLuna:
Panna
13°05’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°49’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
17°43’
 
MarsMars:
Váhy
3°14’
 
JupiterJupiter:
Panna
8°41’
 
SaturnSaturn:
Panna
22°37’
 
UranUran:
Štír
21°34’
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°26’
R
PlutoPluto:
Váhy
19°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
21°26’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°22’
 
CheirónCheirón:
Býk
17°37’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Auguste Lumière
(*1862 - 1954) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Polsko Lech Kaczyński
(*1949 - 2010) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800 - 1884) chemik

Libanon Chalíl Džibrán
(*1883 - 1931) libanonský malíř, básník a spisovatel

Francie Pierre Teilhard De Chardin
(*1881 - 1955) náboženský myslitel, vědec, geolog, člen Tovaryšstva Ježíšova



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »