Jesse Moss wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jesse Moss

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
36 let
Povolání:
herec

Jesse Moss - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.5.1983 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jesse Moss 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jesse Moss
datum narození 4.5.1983
(herec, instagram)

Jesse Moss - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Not with His Wife
(2015) - A Gift of Miracles
(2014) - Wolfcop
(2014) - Strange Empire (TV seriál)
(2014) - Ring by Spring
(2014) - Extraterrestrial
(2013) - 13 Eerie
(2013) - Stalkers
(2013) - Motiv (TV seriál)
(2013) - Království Vikingů
(2013) - Cedar Cove (TV seriál)
(2012) - Pes jménem Duke
(2012) - Continuum (TV seriál)
(2011) - Železný Golem
(2011) - Nadějný rok
(2010) - Tucker & Dale vs. Zlo
(2010) - Merlin a kniha kouzel
(2010) - Dear Mr. Gacy
(2009) - Wild Cherry
(2009) - Spectacular!
(2009) - Nezvaná
(2008) - Prober se
(2008) - Kmen Andromeda
(2008) - Free Style
(2007) - Svědkem zločinu
(2007) - Křižovatka: Příběh o odpuštění
(2007) - Hranice
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - Nezvratný osud 3
(2005) - Vzpomínky nezaženeš
(2005) - Trollz (TV seriál)
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2004) - Camp Hollywood
(2004) - Zolar
(2004) - Have You Heard? Secret Central
(2004) - Deluxe Combo Platter
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2003) - Volání mrtvých (TV seriál)
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Směr východ
(2002) - Od dveří ke dveřím
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2001) - Speak
(2001) - Prozacový národ
(2000) - Ten, který přežil
(2000) - Sekce 9 (TV seriál)
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Moje sestra vlkodlak
(2000) - The Magician's House II
(2000) - Just Deal (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Pro strach uděláno (TV seriál)
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Noah
(1998) - Nightmare in Big Sky Country
(1998) - Mummies Alive! The Legend Begins
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Mummies Alive! (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
(1996) - The Prisoner of Zenda, Inc.
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1996) - Dva (TV seriál)
(1996) - Anděl strážný v nebezpečí
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Jungle Book
(1995) - Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
(1994) - Šance na přežití
(1994) - Sokolí oko (TV seriál)
(1994) - Reboot (TV seriál)
(1993) - Relentless: Mind of a Killer
(1992) - Odyssea (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1990) - Bojíte se tmy? (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.5.1983 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jesse Moss 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jesse Moss - herec

se narodil 4.5.1983 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jesse Moss

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Jesse Moss
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
13°27’
 
LunaLuna:
Vodnář
6°20’
 
MerkurMerkur:
Býk
25°12’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
24°23’
 
MarsMars:
Býk
21°08’
 
JupiterJupiter:
Střelec
8°50’
R
SaturnSaturn:
Štír
0°10’
R
UranUran:
Střelec
8°05’
R
NeptunNeptun:
Střelec
28°56’
R
PlutoPluto:
Váhy
27°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°18’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
5°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
26°37’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »