Jessica Biel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jessica Biel
(Jessica Claire Biel)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.3. 1982 - 00:56h
Místo:
Ely, Minnesota
Země:
Věk:
36 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Jessica Biel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Best (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.3.1982 - 00:56  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.3.1982 - 06:56  
US, Ely:
47°54' s.š., 91°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jessica Biel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jessica Biel
datum narození 3.3.1982
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Jessica Biel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Crazy About Tiffany's
(2016) - The Devil and the Deep Blue Sea
(2016) - Spark
(2016) - Fucking Engaged
(2016) - A Kind of Murder
(2015) - Bleeding Heart
(2015) - Accidental Love
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2013) - The Truth About Emanuel
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Stand Up to Cancer
(2012) - Total Recall
(2012) - Tajemný muž
(2012) - Movie: The Movie
(2012) - Chlap na roztrhání
(2012) - Hitchcock
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Nová holka (TV seriál)
(2010) - MTV Movie Awards 2010
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - A-Team
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Planeta 51
(2009) - Čekání na zázrak
(2008) - Lekce neslušného chování
(2008) - Hole in the Paper Sky
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Your Mommy Kills Animals
(2007) - Making the Best Next Thing
(2007) - Next
(2007) - Když si Chuck bral Larryho
(2006) - Sexy celebrity
(2006) - Země zatracených
(2006) - Iluzionista
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Stealth: Přísně tajná mise
(2005) - London
(2005) - Elizabethtown
(2004) - Chainsaw Redux: Making a Massacre
(2004) - Cellular
(2004) - Blade: Trinity
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2003) - Pepsi Smash (TV seriál)
(2003) - Texaský masakr motorovou pilou
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Pravidla vášně
(2001) - Total Access 24/7
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - Letní vzplanutí
(1999) - Total Request Live
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Na Vánoce budu doma
(1997) - Uleeovo zlato
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1994) - It's a Digital World
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1981) - Entertainment Tonight

Jessica Biel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jessica Biel - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jessica Biel - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Justin Timberlake - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1969) Gerard Butler (fáma)
(*1974) Derek Jeter
(*1981) Adam LaVorgna

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.3.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jessica Biel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jessica Biel - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 3.3.1982 ve městě Ely, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jessica Biel

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Jessica Biel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
12°22’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
17°07’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
15°58’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
0°30’
2
 
MarsMars:
Váhy
18°28’
10
R
JupiterJupiter:
Štír
10°15’
11
R
SaturnSaturn:
Váhy
21°25’
11
R
UranUran:
Střelec
4°36’
1
 
NeptunNeptun:
Střelec
26°50’
1
 
PlutoPluto:
Váhy
26°37’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°56’
8
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°51’
1
 
CheirónCheirón:
Býk
18°32’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
26°03’
9
Domy:
Střelec
0°48’
Blíženci
0°48’
2:
Kozoroh
3°28’
8:
Rak
3°28’
3:
Vodnář
13°57’
9:
Lev
13°57’
Ryby
22°13’
Panna
22°13’
5:
Beran
21°22’
Váhy
21°22’
6:
Býk
13°09’
Štír
13°09’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
26°31’
11
Slun./Luna:
Beran
29°44’
5


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »