Jessica Tandy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jessica Tandy
(Jessie Alice Tandy)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
London
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
11.9.1994 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Jessica Tandy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
7.6.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jessica Tandy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jessica Tandy
datum narození 7.6.1909
(herečka, instagram)

Jessica Tandy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Brando
(2005) - James Dean: Forever Young
(1996) - An African Love Story
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Nejsem blázen
(1994) - Camilla
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Tanec s bílým psem
(1992) - Svatba, nebo pohřeb
(1991) - Smažená zelená rajčata
(1991) - Pohádková babička
(1990) - Night of 100 Stars III
(1989) - Řidič slečny Daisy
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Zámotek 2: Návrat
(1988) - Dům na Carroll Street
(1987) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1987) - Bludičky
(1987) - Baterie nejsou v ceně
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1985) - Zámotek
(1984) - Bostoňanky
(1982) - Svět podle Garpa
(1982) - Nejlepší přátelé
(1982) - Klid noci
(1981) - The Gin Game
(1981) - Bláznivá dálnice
(1974) - Butley
(1972) - Norman Corwin Presents (TV seriál)
(1963) - Ptáci
(1962) - Hemingway's Adventures of a Young Man
(1959) - The Moon and Sixpence
(1958) - The Light in the Forest
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1954) - The Marriage (TV seriál)
(1951) - Liška pouště
(1950) - September Affair
(1950) - Masterpiece Playhouse (TV seriál)
(1949) - The Fred Waring Show
(1948) - Toast of the Town
(1948) - A Woman's Vengeance
(1947) - Věčná Ambra
(1946) - Zelená léta
(1946) - Dragonwyck
(1945) - The Valley of Decision
(1944) - Sedmý kříž
(1944) - Blonde Fever
(1939) - Fox in the Morning
(1938) - Murder in the Family
(1932) - The Indiscretions of Eve

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.6.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jessica Tandy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jessica Tandy - herečka

se narodila 7.6.1909 ve městě London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jessica Tandy

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Jessica Tandy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°03’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°49’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
26°51’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
26°41’
 
MarsMars:
Ryby
7°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
6°29’
 
SaturnSaturn:
Beran
20°25’
 
UranUran:
Kozoroh
20°22’
R
NeptunNeptun:
Rak
15°40’
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
28°09’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°10’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »