Jessy Schram wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jessy Schram
(Jessica Schram)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Skokie, Illinois
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka

Jessy Schram - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.1.1986 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jessy Schram 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jessy Schram
datum narození 15.1.1986
(herečka, instagram)

Jessy Schram - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Shot Caller
(2015) - The Submarine Kid
(2015) - Slečna na hlídání
(2015) - Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
(2015) - Harvest Moon
(2014) - The Beautiful Ones
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2012) - Poslední základna (TV seriál)
(2012) - A Smile as Big as the Moon
(2011) - Pravidla milostného provozu (TV seriál)
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Night and Day
(2010) - Nezastavitelný
(2010) - Betwixt
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2009) - Limelight
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Keith
(2008) - Jane Doeová: Oči
(2008) - Havárie (TV seriál)
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2007) - Jane Doeová: Pouta, která spojují
(2007) - Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Rozhodující úder
(2006) - Prci, prci, prcičky: Nahá míle
(2006) - Jane Doeová: Tvrdší dopad
(2006) - Jane Doeová: Ano, vzpomínám si
(2006) - I Want Someone to Eat Cheese with
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Zmizení
(2005) - Jane Doeová: Jiná tvář
(2005) - Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí
(2005) - Jane Doeová: Deklarace nezávislosti
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.1.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jessy Schram 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jessy Schram - herečka

se narodila 15.1.1986 ve městě Skokie, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jessy Schram

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Jessy Schram
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°02’
 
LunaLuna:
Ryby
27°52’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°42’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°02’
 
MarsMars:
Štír
19°22’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
21°27’
 
SaturnSaturn:
Střelec
6°35’
 
UranUran:
Střelec
20°18’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
4°07’
 
PlutoPluto:
Štír
7°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°03’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°13’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°48’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »