Jet Li wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jet Li
(Li Lian Jie)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Peking
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec, mistr bojových umění

Jet Li - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.4.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jet Li 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jet Li
datum narození 26.4.1963
(herec, mistr bojových umění, instagram)

Jet Li - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Teacher
(2016) - Saam Fung San Bong
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Bu er shen tan
(2012) - Expendables: Postradatelní 2
(2011) - Long Men Fei Jia
(2011) - Bai She Chuan Shuo
(2010) - Inferno: The Making of 'The Expendables'
(2010) - Nebeský oceán
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2009) - Životopisy: Jet Li
(2009) - Založení republiky
(2008) - Zakázané království
(2008) - Mumie: Hrob Dračího císaře
(2007) - Válečníci
(2007) - Boj
(2006) - Obávaný bojovník
(2005) - Utržený ze řetězu
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Cinema Hong Kong
(2003) - Od kolébky do hrobu
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Multiverses Create 'The One'
(2002) - Modern Warriors
(2002) - Jet Li Is 'The One'
(2002) - About Face
(2002) - Hrdina
(2001) - Polibek draka
(2001) - Jedinečný
(2000) - Aaliyah - Try Again (hudební videoklip)
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - The Making of 'Romeo Must Die'
(2000) - Romeo musí zemřít
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Král zabijáků
(1997) - Huang Fei Hong 6: Xi yu xiong shi
(1996) - Tajemná schránka
(1996) - Černá maska
(1995) - Top Fighter
(1995) - Velké riziko
(1995) - Gei ba ba de xin
(1994) - Shao Lin zhen gong fu
(1994) - Zhong Nan Hai bao biao
(1994) - Legenda o Červeném draku
(1994) - Jing wu ying xiong
(1993) - Železný dráp
(1993) - Tenkrát v Číně 3
(1993) - Tai ji: Zhang San Feng
(1993) - Fong Shi Yu II: Wan fu mo di
(1993) - Fang Shi Yu
(1993) - Evil Cult - Tajemství Kung-Fu
(1992) - Da ba gua
(1992) - Tenkrát v Číně 2
(1992) - Swordsman 2
(1992) - Mistr
(1991) - Tenkrát v Číně
(1989) - Odpadlík
(1988) - Dong fang ju long
(1988) - Shao Lin Hai Deng da shi
(1987) - This Is Kung Fu
(1986) - Linie obrany
(1986) - Bojová umění Shaolinu
(1984) - Shao Lin xiao zi
(1982) - Klášter Shaolin

Jet Li - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.4.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jet Li 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jet Li - herec, mistr bojových umění

se narodil 26.4.1963 ve městě Peking
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jet Li

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Jet Li
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
5°32’
 
LunaLuna:
Blíženci
12°55’
 
MerkurMerkur:
Býk
25°45’
 
VenušeVenuše:
Beran
2°49’
 
MarsMars:
Lev
13°32’
 
JupiterJupiter:
Beran
5°12’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
21°57’
 
UranUran:
Panna
1°13’
R
NeptunNeptun:
Štír
14°32’
R
PlutoPluto:
Panna
9°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
24°34’
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°40’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »