Jim Backus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Backus
(James Gilmore Backus)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.2. 1913 - 07:30h
Místo:
Cleveland Heights
Země:
Věk:
† 76 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jim Backus - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.2.1913 - 07:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.2.1913 - 12:30  
US, Cleveland Heights:
41°30' s.š., 81°42' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Backus 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jim Backus
datum narození 25.2.1913
(herec, instagram)

Jim Backus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Storybook Squares (TV pořad)
(1990) - Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends (TV seriál)
(1986) - The Late Show
(1986) - The Bugs Bunny and Tweety Show (TV seriál)
(1985) - Prince Jack
(1982) - Slapstick (Of Another Kind)
(1982) - Gilligan's Planet (TV seriál)
(1981) - The Harlem Globetrotters on Gilligan's Island
(1980) - There Goes the Bride
(1980) - The Gossip Columnist
(1979) - $weepstake$ (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - The Rebels
(1979) - P.A.S.T.
(1979) - Eischied (TV seriál)
(1979) - The Castaways on Gilligan's Island
(1979) - Angels' Brigade
(1978) - Správní chlapi nosí černou
(1978) - Rescue from Gilligan's Island
(1978) - The Gift of the Magi
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1977) - What's New, Mr. Magoo? (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Pete's Dragon
(1977) - Never Con a Killer
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Have I Got a Christmas for You
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Family Feud
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - The Feather and Father Gang (TV seriál)
(1976) - Ark II (TV seriál)
(1975) - Návrat Joe Forrestera
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1975) - The Ghost Busters (TV seriál)
(1975) - Friday Foster
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - Crazy Mama
(1974) - Yes Virginia, There Is a Santa Claus
(1974) - The New Adventures of Gilligan (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1974) - Chico and the Man (TV seriál)
(1974) - Goodnight Jackie
(1973) - Match Game 73
(1973) - Miracle on 34th Street
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - The Girl Most Likely to...
(1972) - New Zoo Revue
(1972) - Young Dr. Kildare (TV seriál)
(1972) - Of Thee I Sing
(1972) - Now You See Him, Now You Don't
(1972) - Magic Carpet
(1972) - Getting Away from It All
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - This Is Your Life
(1971) - Mickeyho přátelé (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Uncle Sam Magoo
(1970) - Nanny and the Professor (TV seriál)
(1970) - Myra Breckinridgeová
(1970) - Cockeyed Cowboys of Calico County
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - The Joan Rivers Show
(1969) - Della
(1969) - Wake Me When the War Is Over
(1969) - The Brady Bunch (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Hello Down There
(1968) - Where Were You When the Lights Went Out?
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - The Good Guys (TV seriál)
(1968) - The Bugs Bunny/Road Runner Hour (TV seriál)
(1968) - Blondie (TV seriál)
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - Nedělejte zmatek
(1967) - Hurry Sundown
(1967) - Damn Yankees!
(1967) - Accidental Family (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - I Dream of Jeannie (TV seriál)
(1965) - Fluffy
(1965) - Billie
(1964) - Gilligan's Island: Marooned
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1964) - Advance to the Rear
(1963) - Vlastní žena se nekritizuje
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1963) - The Wheeler Dealers
(1963) - Sunday in New York
(1963) - Operation Bikini
(1963) - My Six Loves
(1963) - Johnny Cool
(1963) - Espionage (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Tonight Show
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1962) - Zotz!
(1962) - The Wonderful World of the Brothers Grimm
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - Mister Magoo's Christmas Carol
(1962) - McKeever & the Colonel (TV seriál)
(1962) - The Horizontal Lieutenant
(1962) - Boys' Night Out
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The DuPont Show of the Week
(1961) - Password
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Poslíček
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1961) - Cain's Hundred (TV seriál)
(1961) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - About Faces
(1960) - Mister Magoo (TV seriál)
(1960) - Ledový palác
(1960) - Hot Off the Wire (TV seriál)
(1960) - Bugs Bunny a jeho přátelé (TV seriál)
(1959) - 1001 Arabian Nights
(1959) - The Wild and the Innocent
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Terror Faces Magoo
(1959) - Merry Minstrel Magoo
(1959) - Magoo's Lodge Brother
(1959) - The Big Operator
(1959) - Ask Any Girl
(1959) - A Private's Affair
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - The Chevy Showroom Starring Andy Williams
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - The High Cost of Loving
(1958) - Scoutmaster Magoo
(1958) - Magoo's Young Manhood
(1958) - Magoo's Three-Point Landing
(1958) - Macabre
(1958) - The Explosive Mr. Magoo
(1957) - Tonight Starring Jack Paar
(1957) - Top Secret Affair
(1957) - Rock-Hound Magoo
(1957) - The Pied Piper of Hamelin
(1957) - Pan Magoo na okružní plavbě
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Matador Magoo
(1957) - Man of a Thousand Faces
(1957) - Magoova oslava dne nezávislosti
(1957) - Magoo's Private War
(1957) - Magoo's Moose Hunt
(1957) - Magoo's Masquerade
(1957) - Magoo Saves the Bank
(1957) - Magoo Goes Overboard
(1957) - Magoo Breaks Par
(1957) - Goodyear Theatre (TV seriál)
(1957) - Eighteen and Anxious
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - You Can't Run Away from It
(1956) - Trailblazer Magoo
(1956) - The Naked Hills
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Meet Mother Magoo
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1956) - Magoo's Puddle Jumper
(1956) - Magoo's Problem Child
(1956) - Magoo's Canine Mutiny
(1956) - Magoo Goes West
(1956) - Magoo Beats the Heat
(1956) - The Great Man
(1956) - The Girl He Left Behind
(1956) - Conflict (TV seriál)
(1956) - Calling Doctor Magoo
(1956) - Autumn Leaves
(1955) - Warner Brothers Presents (TV seriál)
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1955) - Stage Door Magoo
(1955) - The Square Jungle
(1955) - Rebel bez příčiny
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Magoo's Check Up
(1955) - Magoo Makes News
(1955) - Magoo Express
(1955) - Madcap Magoo
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Front Row Center (TV seriál)
(1955) - Francis in the Navy

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.2.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Backus 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Backus - herec

se narodil 25.2.1913 ve městě Cleveland Heights, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Backus

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Jim Backus
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
6°19’
12
 
LunaLuna:
Štír
7°09’
8
 
MerkurMerkur:
Ryby
16°56’
1
 
VenušeVenuše:
Beran
22°20’
1
 
MarsMars:
Vodnář
4°44’
11
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
11°06’
10
 
SaturnSaturn:
Býk
27°53’
2
 
UranUran:
Vodnář
5°20’
11
 
NeptunNeptun:
Rak
23°35’
5
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°03’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
4°47’
1
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°37’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°26’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
14°19’
8
Domy:
Ryby
13°28’
Panna
13°28’
2:
Beran
29°23’
8:
Váhy
29°23’
3:
Býk
29°01’
9:
Štír
29°01’
Blíženci
21°19’
Střelec
21°19’
5:
Rak
12°11’
Kozoroh
12°11’
6:
Lev
6°36’
Vodnář
6°36’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
2°24’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
6°44’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »