Jim Brown wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Brown
(James Nathaniel Brown)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Simons Island
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec

Jim Brown - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.2.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Brown 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jim Brown
datum narození 17.2.1936
(herec, instagram)

Jim Brown - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Jim Brown's Amer-I-Can Dream
(2014) - Jsem Ali
(2009) - Sex in '69: The Sexual Revolution in America
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2006) - Armed and Deadly: The Making of 'The Dirty Dozen'
(2005) - The Outsider
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Opravdové zvíře
(2005) - Dream Street
(2004) - Macked, Hammered, Slaughtered and Shafted
(2004) - Sucker Free City
(2004) - Nesnáší mne
(2003) - Beef
(2002) - Jim Brown All American
(2002) - On the Edge
(2001) - A Huey P. Newton Story
(2000) - Unitas
(2000) - Hollywood Remembers Lee Marvin
(2000) - Bill Russell: My Life, My Way
(2000) - Ali-Frazier I: One Nation... Divisible
(1999) - Vítězové a poražení
(1999) - New Jersey Turnpikes
(1998) - Nejlepší hráč
(1998) - Malí válečníci
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Muhammad Ali: The Whole Story
(1996) - Original Gangstas
(1996) - Mars útočí!
(1992) - The Divine Enforcer
(1990) - Twisted Justice
(1990) - Killing American Style
(1990) - Hammer, Slammer, & Slade
(1989) - L.A. Heat
(1989) - Crack House
(1988) - Dostanu tě, syčáku
(1987) - Běžící muž
(1985) - Dáma v modrém
(1982) - One Down, Two to Go
(1979) - Peklo v Pacifiku
(1978) - Prsty
(1977) - Kid Vengeance
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1975) - Cesta do Sonory
(1974) - Three the Hard Way
(1973) - Slaughter's Big Rip-Off
(1973) - The Slams
(1973) - I Escaped from Devil's Island
(1972) - Černoch
(1972) - Black Gunn
(1971) - Käfer geht aufs Ganze, Ein
(1970) - Spravedlnost černého muže
(1970) - El Condor
(1969) - 100 pušek
(1969) - Riot
(1969) - Kenner
(1969) - The Grasshopper
(1968) - The Man Who Makes the Difference
(1968) - The Split
(1968) - Polární stanice Zebra
(1968) - The Mercenaries
(1967) - Operation Dirty Dozen
(1967) - Tucet špinavců
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1964) - Rio Conchos

Jim Brown - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jim Brown - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.2.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Brown 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Brown - herec

se narodil 17.2.1936 ve městě St. Simons Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Brown

Dnes se narodili
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Jim Brown
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°39’
 
LunaLuna:
Střelec
18°56’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°56’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°16’
 
MarsMars:
Ryby
26°24’
 
JupiterJupiter:
Střelec
20°19’
 
SaturnSaturn:
Ryby
10°58’
 
UranUran:
Býk
2°09’
 
NeptunNeptun:
Panna
15°53’
R
PlutoPluto:
Rak
25°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
10°24’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
4°23’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
10°49’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Nixon
(*1913 - 1994) 37. prezident usa

Rumunsko Mircea Eliade
(*1907 - 1986) historik náboženství, spisovatel

Velká Británie James Stirling
(*1791 - 1865) kapitán britského královského námořnictva

Španělsko Miguel de Cervantes
(*1547 - 1616) španělský voják, básník, spisovatel, autor Dona Quijota

Chorvatsko Alida Valli
(*1921 - 2006) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »