Jim Carrey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Carrey
(James Eugene Carrey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.1. 1962 - 02:30h
Místo:
Newmarket, Ontario
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik

Jim Carrey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
17.1.1962 - 02:30  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.1.1962 - 07:30  
CA, Newmarket:
44°3' s.š., 79°28' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Carrey 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jim Carrey
datum narození 17.1.1962
(herec, komik, instagram)

Jim Carrey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - True Crimes
(2016) - The Bad Batch
(2016) - Ricky Stanicky
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Návrat blbýho a blbějšího
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Životopis Stephena Hawkinga
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Kouzelníci
(2013) - Kick-Ass 2
(2013) - Cold Dead Hand with Jim Carrey
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - 10th Annual TV Land Awards
(2012) - FOX 25th Anniversary Special
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Conan O'Brien Can't Stop
(2011) - Pan Popper a jeho tučňáci
(2011) - Ožralý Štědrý večer
(2010) - Presidential Reunion
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Životopisy: Nicholas Cage
(2009) - Podmořský svět 3D
(2009) - Vánoční koleda
(2009) - I Love You Phillip Morris
(2008) - Yes Man
(2008) - Horton
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - 23
(2007) - Opravdový Jonathan
(2007) - Drunk History (TV seriál)
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Finty Dicka a Jane
(2004) - Polyphonic Spree: Light And Day (hudební videoklip)
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - A Look Inside 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind'
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(2004) - A Conversation with Jim Carrey and director Michel Gondry
(2004) - AFI Tribute to Meryl Streep
(2004) - Věčný svit neposkvrněné mysli
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Work of Director Michel Gondry (hudební videoklip)
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Pecan Pie
(2003) - Božský Bruce
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Hollywood Salutes Nicolas Cage: An American Cinematheque Tribute
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - The Comedy Store: The E! True Hollywood Story
(2001) - Majestic
(2000) - The Teen Choice Awards 2000
(2000) - GPTV
(2000) - Man on the Moon: Behind the Moonlight
(2000) - Já, mé druhé já a Irena
(2000) - Grinch
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Liar Liar: Bridging the Comedy Chasm
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Andy Kaufman's Really Big Show
(1998) - Junket Whore
(1998) - In My Life
(1998) - Truman Show
(1998) - Simon Birch
(1997) - Lhář, lhář
(1996) - 68. Annual Academy Awards
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - The American Film Institute Salute to Clint Eastwood
(1996) - Cable Guy
(1995) - A Comedy Salute to Andy Kaufman
(1995) - Jim Carrey Spotlight
(1995) - Batman navždy
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Howard Stern
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Maska
(1994) - Blbý a blbější
(1994) - Ace Ventura: Zvířecí detektiv
(1993) - A Tribute to Sam Kinison
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Comic Relief V
(1992) - Kruté neřesti
(1992) - The Itsy Bitsy Spider
(1991) - Comic Relief IV
(1991) - Jim Carrey's Unnatural Act
(1991) - High Strung
(1990) - In Living Color (TV seriál)
(1989) - Růžový cadillac
(1989) - Mike Hammer: Murder Takes All
(1988) - Sázka na smrt
(1988) - Pozemšťanky jsou lehce k mání
(1986) - Oprah show
(1986) - Peggy Sue se vdává
(1985) - Larry King Live
(1985) - Pro jedno kousnutí
(1984) - The Duck Factory (TV seriál)
(1984) - Co jsem našel, to je moje
(1983) - On Location: The Comedy Store's 11th Anniversary Show
(1983) - The Sex and Violence Family Hour
(1983) - Introducing... Janet
(1983) - Copper Mountain
(1983) - All In Good Taste
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

Jim Carrey - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jim Carrey - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1963) Lauren Holly - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1972) Jenny McCarthy
(*1979) Allison McCurdy (fáma)
(*1978) January Jones
(*1969) Laurie Holden
(*1969) Renée Zellweger
(*1967) Charlotte Lewis

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.1.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Carrey 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Carrey - herec, komik

se narodil 17.1.1962 ve městě Newmarket, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Carrey

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Jim Carrey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°42’
3
 
LunaLuna:
Blíženci
17°11’
8
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°43’
3
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°17’
3
 
MarsMars:
Kozoroh
17°55’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
14°11’
3
 
SaturnSaturn:
Vodnář
1°35’
3
 
UranUran:
Lev
29°46’
10
R
NeptunNeptun:
Štír
13°16’
12
 
PlutoPluto:
Panna
9°48’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
19°08’
9
R
Černá LunaLilith:
Panna
8°52’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°54’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
24°43’
8
Domy:
Štír
15°12’
Býk
15°12’
2:
Střelec
14°46’
8:
Blíženci
14°46’
3:
Kozoroh
19°59’
9:
Rak
19°59’
Vodnář
27°04’
Lev
27°04’
5:
Ryby
29°18’
Panna
29°18’
6:
Beran
24°49’
Váhy
24°49’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
6°08’
11
Slun./Luna:
Beran
6°57’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »