Jim Cummings wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Cummings
(James Jonah Cummings)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Youngstown, Ohio
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Jim Cummings - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.11.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Cummings 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jim Cummings
datum narození 3.11.1952
(herec, instagram)

Jim Cummings - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Remember the Sultana
(2015) - Savva: Srdce bojovníka
(2015) - Niko and the Sword of Light
(2015) - Get Squirrely
(2014) - 7T (TV seriál)
(2014) - Zvonilka a piráti
(2014) - Phineas a Ferb: Star Wars
(2014) - Annoying Orange: Movie Fruitacular
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Sofie První: Plovoucí zámek
(2013) - Sofie První (TV seriál)
(2013) - The Burdens of Shaohao (TV seriál)
(2012) - Zambezia
(2012) - Motorcity (TV seriál)
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2011) - Scooby-Doo! Upíří hudba
(2011) - Mickeyho myškacviky (TV seriál)
(2011) - Medvídek Pú
(2011) - Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
(2011) - The Little Engine That Could
(2011) - Gnomeo & Julie
(2011) - Book of Dragons
(2010) - Planet Sheen (TV seriál)
(2010) - Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
(2009) - Princezna a žabák
(2009) - Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
(2009) - Bionicle: Zrození legendy
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Mrtvý vesmír
(2008) - Little Mermaid, The: Ariel's Beginning
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
(2007) - Hellboy Animated: Blood and Iron
(2006) - Svátky vem kačer
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2006) - Mickeyho klubík (TV seriál)
(2006) - Medvědí bratři 2
(2005) - Slonisko a Medvídek Pú
(2005) - Pooh's Heffalump Halloween Movie
(2005) - Kouzelný svět Medvídka Pú: Svět pro všechny
(2004) - Tři mušketýři
(2004) - The Search for Mickey Mouse
(2004) - Lví král 3: Hakuna Matata
(2004) - Co se ještě stalo o Vánocích
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - Sindibád: Legenda sedmi moří
(2003) - Prasátko a jeho velký příběh
(2003) - Kniha džunglí 2
(2002) - Zvoník u Matky Boží II
(2002) - Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
(2002) - Tom a Jerry: Kouzelný prsten
(2002) - Tarzan & Jane
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - Návrat do Země Nezemě
(2002) - Mickey's House of Villains
(2002) - Krásný Nový rok Medvídka Pú
(2002) - A Baby Blues Christmas Special
(2001) - Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
(2001) - Velká kniha Medvídka Pú (TV seriál)
(2001) - Shrek
(2001) - The Mummy: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - The Mummy: Quest for the Lost Scrolls
(2001) - Medvídek Pú: Příběhy od srdce
(2001) - The Legend of Tarzan (TV seriál)
(2001) - Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
(2001) - Jimmy Neutron
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - CatDog: The Great Parent Mystery
(2001) - Atlantida: Tajemná říše
(2000) - Život a dobrodružství Santa Clause
(2000) - Winnie the Pooh Spookable Pooh
(2000) - Tygrův příběh
(2000) - Titan A.E.
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(2000) - An Extremely Goofy Movie
(2000) - Eldorádo
(1999) - Zmotaný Louskáček
(1999) - Winnie the Pooh Playtime: Pooh Party
(1999) - Winnie the Pooh Learning: Working Together
(1999) - Winnie the Pooh: Imagine That, Christopher Robin
(1999) - Winnie the Pooh Friendship: Pooh Wishes
(1999) - Winnie the Pooh Friendship: Clever Little Piglet
(1999) - Winnie the Pooh Franken Pooh
(1999) - Tarzan
(1999) - Sing Me a Story with Belle (TV seriál)
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1999) - Medvídek Pú: čas svátků
(1999) - Courage the Cowardly Dog (TV seriál)
(1999) - Co se stalo o Vánocích
(1998) - A Winnie the Pooh Thanksgiving
(1998) - Winnie the Pooh Playtime: Happy Pooh Day
(1998) - Winnie the Pooh Playtime: Fun 'N Games
(1998) - Winnie the Pooh Learning: Sharing & Caring
(1998) - Winnie the Pooh Learning: Making Friends
(1998) - Winnie the Pooh: A Valentine for You
(1998) - Vpád do Ameriky (TV seriál)
(1998) - Tichá noc Bustera a Chaunceyho
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - The Brave Little Toaster Goes to Mars
(1998) - Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
(1998) - Scooby-Doo a ostrov zombií
(1998) - Pocahontas 2: Cesta domů
(1998) - Mravenec Z
(1998) - Malí válečníci
(1998) - Lví král 2: Simbův příběh
(1998) - Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
(1998) - Kočkopes (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - The Fantastic Voyages of Sinbad the Sailor (TV seriál)
(1998) - Babe 2: Prasátko ve městě
(1997) - 101 dalmatinů (TV seriál)
(1997) - Winnie the Pooh Playtime: Cowboy Pooh
(1997) - Winnie the Pooh Learning: Helping Others
(1997) - Redux Riding Hood
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - The Online Adventures of Ozzie the Elf
(1997) - Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
(1997) - Herkules
(1997) - Bugs Bunny's Funky Monkeys
(1997) - Anastázie
(1996) - Zvoník u Matky Boží
(1996) - T2 3-D: Battle Across Time
(1996) - Superkachna
(1996) - Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
(1996) - The Savage Dragon (TV seriál)
(1996) - Road Rovers (TV seriál)
(1996) - Příběh o Santa Clausovi
(1996) - Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
(1996) - Kouzelný svět Medvídka Pú: Rosteme s Medvídkem Pú
(1996) - Jungle Cubs (TV seriál)
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Edův příští krok
(1996) - Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
(1996) - Boo to You Too! Winnie the Pooh
(1996) - Aladin a král zlodějů
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - Winnie the Pooh Un-Valentine's Day
(1995) - Timon a Pumbaa (TV seriál)
(1995) - Space Usagi
(1995) - Runaway Brain
(1995) - Rude Dog & the Rovers (TV seriál)
(1995) - Pocahontas
(1995) - Mortal Kombat: The Journey Begins
(1995) - Maska (TV seriál)
(1995) - Izzy's Quest for Olympic Gold
(1995) - Hot Rod Dogs & Cool Car Cats (TV seriál)
(1995) - Hillbilly Blue
(1995) - Goofy na výletě
(1995) - Freakazoid! (TV seriál)
(1995) - Earthworm Jim (TV seriál)
(1995) - Balto
(1994) - Winnie the Pooh Playtime: Detective Tigger
(1994) - Vládce knih
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Shadows of Darkness
(1994) - Plavčík
(1994) - Marsupilami (TV seriál)
(1994) - The Magic Flute
(1994) - Lví král
(1994) - Kostrouni (TV seriál)
(1994) - Klíšťák (TV seriál)
(1994) - Iron Man (TV seriál)
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Bump in the Night (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1994) - Aladin - Jafarův návrat
(1993) - Terminátor 2: Víc než jste ve filmu viděli
(1993) - 2 Stupid Dogs (TV seriál)
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Růžový panter (TV seriál)
(1993) - Mr. Bogus (TV seriál)
(1993) - Kromaňonec (TV seriál)
(1993) - A Goof Troop Christmas
(1993) - Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1993) - Animáci (TV seriál)
(1992) - Raw Toonage (TV seriál)
(1992) - Myši z Bílého domu (TV seriál)
(1992) - Goofyho tlupa (TV seriál)
(1992) - Blazing Dragons (TV seriál)
(1992) - Aladin
(1992) - The Addams Family (TV seriál)
(1991) - Winnie the Pooh & Christmas Too
(1991) - Taz-mánie (TV seriál)
(1991) - The Pirates of Dark Water (TV seriál)
(1991) - Kde je Wally? (TV seriál)
(1991) - Detektiv Duck (TV seriál)
(1990) - Widget, the World Watcher (TV seriál)
(1990) - TaleSpin: Plunder & Lightning
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1990) - Cartoon All-Stars to the Rescue
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Rychlá rota (TV seriál)
(1989) - Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
(1989) - Malá mořská víla

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.11.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Cummings 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Cummings - herec

se narodil 3.11.1952 ve městě Youngstown, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Cummings

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Jim Cummings
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°00’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°32’
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°54’
 
VenušeVenuše:
Střelec
15°00’
 
MarsMars:
Kozoroh
16°14’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°34’
R
SaturnSaturn:
Váhy
20°44’
 
UranUran:
Rak
18°29’
R
NeptunNeptun:
Váhy
22°10’
 
PlutoPluto:
Lev
23°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°10’
R
Černá LunaLilith:
Lev
24°23’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
8°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »