Jim Gaffigan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Gaffigan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chesterton
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Jim Gaffigan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.7.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Gaffigan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jim Gaffigan
datum narození 7.7.1966
(herec, instagram)

Jim Gaffigan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Bleeder
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Walter
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - Experimenter
(2015) - Divoká dvojka
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Staten Island Summer
(2014) - Just for Laughs Presents: Jim Gaffigan
(2014) - Jim Gaffigan: Obsessed
(2013) - Kilimanjaro
(2012) - Jim Gaffigan: Mr. Universe
(2012) - HowardCantour.com
(2011) - Dying to Do Letterman
(2011) - Ďáblova ruka
(2010) - Ten Stories Tall
(2010) - Něco jako komedie
(2010) - Dál než se zdálo
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - Znovu 17
(2009) - Všude dobře, proč být doma
(2009) - The Slammin' Salmon
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2009) - Jim Gaffigan: King Baby
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)
(2008) - Guru lásky
(2008) - Duane Incarnate
(2007) - The Living Wake
(2007) - Flight Of The Conchords (TV seriál)
(2006) - Stephanie Daley
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - My Boys (TV seriál)
(2006) - Jim Gaffigan: Beyond the Pale
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Začít úplně jinak
(2005) - Nevěřte mužům
(2005) - Láska, s.r.o. (TV seriál)
(2004) - The Jury (TV seriál)
(2004) - Shorties Watchin' Shorties (TV seriál)
(2004) - Přes noc třicítkou
(2004) - Osobní prohlídka
(2004) - Jablko sváru
(2004) - Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Season of Youth
(2003) - Hope & Faith (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - No Sleep 'til Madison
(2002) - Igby
(2002) - Hacks
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Třicet let života
(2001) - Superpoldové
(2001) - Final
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - Wirey Spindell
(2000) - Welcome to New York (TV seriál)
(2000) - Sidesplitters: The Burt & Dick Story
(2000) - Little Pieces
(2000) - Killing Cinderella
(2000) - Endsville
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Cry Baby Lane
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Tři králové
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Random Play (TV seriál)
(1999) - Puppet
(1999) - Personals
(1999) - Not Afraid to Say...
(1999) - Kimberly
(1999) - Entropy
(1998) - Comedy Central Presents
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Skutečný Howard Spitz
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1998) - Conrad Bloom (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Soul Man (TV seriál)
(1997) - Fool's Paradise
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

Jim Gaffigan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.7.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Gaffigan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Gaffigan - herec

se narodil 7.7.1966 ve městě Chesterton, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Gaffigan

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Jim Gaffigan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
14°54’
 
LunaLuna:
Ryby
7°37’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°20’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
13°01’
 
MarsMars:
Blíženci
27°32’
 
JupiterJupiter:
Rak
13°31’
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°40’
 
UranUran:
Panna
16°20’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°33’
R
PlutoPluto:
Panna
16°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°43’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
10°50’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°12’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »