Jimi Hendrix wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimi Hendrix
(Johnny Allen Hendrix)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1942 - 10:15h
Místo:
Seattle, Washington
Země:
Věk:
† 27 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.9.1970 (Příčina: Alkohol)
Povolání:
zpěvák, textař, kytarista

Jimi Hendrix - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.11.1942 - 10:15  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.11.1942 - 17:15  
US, Seattle:
47°36' s.š., 122°20' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimi Hendrix 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jimi Hendrix
datum narození 27.11.1942
(zpěvák, textař, kytarista, instagram)

Jimi Hendrix - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Now More Than Ever: The History of Chicago
(2015) - Janis: Little Girl Blue
(2015) - Guitar Man
(2013) - Hendrix on Hendrix
(2012) - Hendrix 70: Live at Woodstock
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2010) - Rock-Suomi (TV seriál)
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Déchaînées
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Osmašedesátý
(2008) - Jimi Hendrix: Sex Tape
(2006) - Jimi Hendrix: Hey Joe
(2004) - Jimi Hendrix - posledních 24 hodin
(2002) - Jimi Hendrix: The Dick Cavett Show
(2000) - My Generation
(1999) - Hendrix: Band of Gypsys
(1999) - Jimi Hendrix: Live at Woodstock II
(1999) - Jimi Hendrix: Live at Woodstock I
(1997) - Message to Love: The Isle of Wight Festival
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1992) - Jimi Hendrix at Woodstock
(1991) - Jimi Hendrix at the Isle of Wight (koncert)
(1991) - Cream: Strange Brew
(1990) - Metalhead Video Magazine Volume 2
(1989) - Jimi Hendrix Live
(1986) - Jimi Plays Monterey
(1983) - Cool Cats - Twenty-five Years of Rock 'N' Roll Style
(1981) - Years of Lightning (TV seriál)
(1973) - Jimi Hendrix
(1972) - Jimi Hendrix - Rainbow Bridge
(1971) - Jimi Plays Berkeley
(1971) - Dynamite Chicken
(1970) - Woodstock
(1970) - Listening to You: The Who at the Isle of Wight Festival
(1970) - Band of Gypsys: Live at the Fillmore East
(1969) - Popcorn
(1969) - Keep on 'Rockin
(1968) - Monterey Pop
(1968) - Experience
(1968) - All My Loving
(1968) - Podlomená vůle
(1965) - Beat-Club
(1965) - Dim Dam Dom (TV seriál)
(1963) - Ready, Steady, Go!
Jimi Hendrix - Knihy
Jimi Hendrix - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.11.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimi Hendrix 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimi Hendrix - zpěvák, textař, kytarista

se narodil 27.11.1942 ve městě Seattle, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimi Hendrix

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Jimi Hendrix
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
4°50’
11
 
LunaLuna:
Rak
28°04’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°56’
11
 
VenušeVenuše:
Střelec
7°35’
12
 
MarsMars:
Štír
17°31’
10
 
JupiterJupiter:
Rak
24°51’
7
R
SaturnSaturn:
Blíženci
9°22’
6
R
UranUran:
Blíženci
2°28’
5
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°40’
9
 
PlutoPluto:
Lev
7°10’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°19’
8
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°16’
7
 
CheirónCheirón:
Lev
29°08’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
17°55’
8
Domy:
Střelec
24°40’
Blíženci
24°40’
2:
Vodnář
5°19’
8:
Lev
5°19’
3:
Ryby
20°10’
9:
Panna
20°10’
Beran
24°11’
Váhy
24°11’
5:
Býk
18°13’
Štír
18°13’
6:
Blíženci
7°10’
Střelec
7°10’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
24°26’
11
Slun./Luna:
Váhy
1°27’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jennifer Jones
(*1919 - 2009) herečka

Rusko Kim Čong-il
(*1941 - 2011) politik, vůdce Korejské lidově demokratické republiky

Spojené státy Captain Beefheart
(*1941 - 2010) zpěvák, hudebník

Česká republika Antonín Hájek
(*1944 - 1989) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, kapelník

Spojené státy Alaina Reed Hall
(*1946 - 2009) zpěvačka, herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »