Jimmie Walker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimmie Walker
(James Carter Walker)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, komik

Jimmie Walker - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.6.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimmie Walker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jimmie Walker
datum narození 25.6.1947
(herec, komik, instagram)

Jimmie Walker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2016) - Hospital Arrest
(2015) - Sweet Lorraine
(2012) - What Goes Around Comes Around
(2012) - Mr. Box Office (TV seriál)
(2011) - Superžralok
(2011) - Pravidla milostného provozu (TV seriál)
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2010) - Big Money Rustlas
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - The Morning Show with Mike & Juliet
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Chasing Robert
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - Battle of the Network Reality Stars
(2005) - Everybody Hates Chris (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Tavis Smiley
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2000) - Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - The Chris Rock Show
(1997) - Plump Fiction
(1996) - The O'Reilly Factor
(1996) - Chienne de vie
(1995) - Televizní leč
(1995) - Night Stand (TV seriál)
(1995) - Monster Mash: The Movie
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - In the House (TV seriál)
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - Mutronics
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1988) - Later with Bob Costas
(1988) - Inside Edition
(1987) - Going Bananas
(1987) - Bustin' Loose (TV seriál)
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Unesená
(1985) - Water
(1985) - Stiffs
(1985) - Kriminál
(1984) - The Jerk, Too
(1983) - At Ease (TV seriál)
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Today's F.B.I. (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1980) - Murder Can Hurt You
(1980) - B.A.D. Cats (TV seriál)
(1979) - Concorde - Letiště 1979
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1978) - Rabbit Test
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Greatest Thing That Almost Happened
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Donny and Marie
(1976) - Break the Bank
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Match Game PM
(1975) - Udělejme to znovu
(1974) - Tony Orlando and Dawn
(1974) - Tattletales
(1974) - Celebrity Sweepstakes
(1974) - Sing Sing Thanksgiving (koncert)
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1973) - Match Game 73
(1965) - The Hollywood Squares
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - The Mike Douglas Show
(1952) - The Bob Hope Show
Jimmie Walker - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.6.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimmie Walker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimmie Walker - herec, komik

se narodil 25.6.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimmie Walker

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Jimmie Walker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
3°05’
 
LunaLuna:
Váhy
2°52’
 
MerkurMerkur:
Rak
25°48’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
14°05’
 
MarsMars:
Býk
25°58’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°19’
R
SaturnSaturn:
Lev
7°20’
 
UranUran:
Blíženci
22°36’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°02’
 
PlutoPluto:
Lev
11°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°51’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°10’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°20’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »