Jimmy Carter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimmy Carter
(James Earl Carter Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.10. 1924 - 07:00h
Místo:
Plains
Země:
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
39. prezident usa

Jimmy Carter - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
March (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.10.1924 - 07:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.10.1924 - 12:00  
US, Plains:
32°2' s.š., 84°24' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimmy Carter 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jimmy Carter
datum narození 1.10.1924
(39. prezident usa, instagram)

Jimmy Carter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hovory o hvězdách
(2015) - Xuan feng jiu ri
(2015) - Duty of the Hour
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Science Fiction Land
(2014) - I Am You
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - Breaking the Set
(2013) - Prezidentova pravá ruka
(2013) - Komorník
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Argo
(2011) - Piers Morgan Tonight
(2011) - Reagan
(2011) - Quebrando o Tabu
(2010) - Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
(2010) - A Road Not Taken
(2010) - Odpočítávání
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2010) - GasHole
(2010) - Fidel Castro: A Life of Revolution
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - Zdvojení
(2009) - Waiting for Armageddon
(2009) - UFO: Vím co jsem viděl
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - Iran, une puissance dévoilée
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2009) - 'Hick' Town
(2009) - Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama
(2009) - Back Door Channels: The Price of Peace
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - Lenin kam nur bis Lüdenscheid - Meine kleine deutsche Revolution
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2008) - Fuel
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Blood and Oil
(2008) - American Future, The: A History (TV seriál)
(2008) - Milk
(2007) - Manufacturing Dissent
(2007) - Jimmy Carter Man from Plains
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2006) - American Hardcore
(2006) - Out of the Blue
(2005) - The Young Turks
(2005) - The Last Mogul
(2005) - ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right in America
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - Odtajněno (TV seriál)
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Diary of a Political Tourist
(2004) - Akta UFO (TV seriál)
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2004) - Hokejový zázrak
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - Imelda
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - A Decade Under the Influence
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - The West Wing Documentary Special
(2002) - Out of the Blue
(2001) - Democracy Now!
(2001) - The Journey
(2001) - Into the Shadows: The CIA in Hollywood
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Do You Believe in Miracles? The Story of the 1980 U.S. Hockey Team
(2001) - Air Force One
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - Vyvolený
(2000) - Ukradni ten film
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - The Century (TV seriál)
(1999) - Detroit Rock City
(1998) - Tajemství války (TV seriál)
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Klub 54
(1997) - The View
(1997) - Na pokraji: Den posledního soudu
(1996) - This Week
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1996) - Assassinations That Changed the World (TV seriál)
(1995) - Inside the White House
(1995) - Perezovi
(1995) - Nixon
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Panama Deception
(1992) - Soužení 99
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Beyond Hate
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - In Remembrance of Martin
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1986) - Salvador
(1985) - Larry King Live
(1985) - Southern Voices, American Dreams
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - The Times of Harvey Milk
(1983) - Frontline
(1983) - To Bear Witness
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1980) - Agee
(1980) - Ojetá auta
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - UFO's Are Real
(1979) - The Late Great Planet Earth
(1979) - Baryshnikov at the White House
(1978) - Peanuts to the Presidency
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1968) - 60 Minutes
(1968) - What's My Line?
(1947) - Meet the Press

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.10.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimmy Carter 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimmy Carter - 39. prezident usa

se narodil 1.10.1924 ve městě Plains, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimmy Carter

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Jimmy Carter
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
8°01’
12
 
LunaLuna:
Štír
13°11’
2
 
MerkurMerkur:
Panna
21°07’
12
 
VenušeVenuše:
Lev
23°17’
11
 
MarsMars:
Vodnář
25°52’
5
 
JupiterJupiter:
Střelec
14°25’
3
 
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
1
 
UranUran:
Ryby
18°47’
6
R
NeptunNeptun:
Lev
21°47’
11
 
PlutoPluto:
Rak
13°31’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°28’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°31’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
23°01’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
18°28’
2
Domy:
Váhy
13°18’
Beran
13°18’
2:
Štír
11°25’
8:
Býk
11°25’
3:
Střelec
12°05’
9:
Blíženci
12°05’
Kozoroh
14°18’
Rak
14°18’
5:
Vodnář
16°30’
Lev
16°30’
6:
Ryby
16°40’
Panna
16°40’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
28°48’
11
Slun./Luna:
Váhy
25°36’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »