Jimmy Kimmel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimmy Kimmel
(James Christian Kimmel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, režisér

Jimmy Kimmel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimmy Kimmel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jimmy Kimmel
datum narození 13.11.1967
(herec, režisér, instagram)

Jimmy Kimmel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Heyday of the Insensitive Bastards
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - 2015 MTV Movie Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Lord of the Freaks
(2015) - Méďa 2
(2015) - Ladíme 2
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - Manny
(2013) - Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)
(2013) - Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
(2013) - Movie: The Movie 2V
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Katie
(2012) - Projekt X
(2012) - Movie: The Movie
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - GGN: Snoop Dogg's Double G News Network
(2010) - Scream Awards 2010
(2009) - Steve-O: Demise and Rise
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2007) - The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
(2007) - Opravdový Jonathan
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2005) - Nick & Jessica's Tour of Duty
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2004) - Playboy: 50 Years of Playmates
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Garfield ve filmu
(2004) - Drawn Together (TV seriál)
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Windy City Heat
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Jako Mike
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - The Comedy Team of Pete & James
(2000) - Zůstaň se mnou
(2000) - Road Trip
(1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards
(1999) - The Man Show
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1995) - Delinquent's Derby
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee

Jimmy Kimmel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jimmy Kimmel - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimmy Kimmel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimmy Kimmel - herec, režisér

se narodil 13.11.1967 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimmy Kimmel

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Jimmy Kimmel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
20°25’
 
LunaLuna:
Beran
10°24’
 
MerkurMerkur:
Štír
2°08’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°53’
 
MarsMars:
Kozoroh
15°58’
 
JupiterJupiter:
Panna
3°31’
 
SaturnSaturn:
Beran
6°14’
R
UranUran:
Panna
28°00’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°56’
 
PlutoPluto:
Panna
22°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°33’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°46’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°33’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »