Jimmy Smits wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimmy Smits
(Jimmy L. Smits)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Jimmy Smits - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.7.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimmy Smits 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jimmy Smits
datum narození 9.7.1955
(herec, instagram)

Jimmy Smits - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Art of Living
(2016) - The Get Down (TV seriál)
(2010) - Latin Music USA (TV seriál)
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2009) - El Traspatio
(2009) - Mother and Child
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2007) - Láska podle předlohy
(2007) - Cane (TV seriál)
(2006) - Yo soy Boricua, pa'que tu lo sepas!
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2005) - Lackawanna blues
(2004) - The Tony Danza Show
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Angel
(2002) - Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job
(2002) - Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2000) - 2000 ALMA Awards
(2000) - Adventures in Wild California
(2000) - Price of Glory
(2000) - Million Dollar Hotel
(2000) - Dotek zla
(1999) - The Puerto Ricans: Our American Story
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1997) - Vražedné pomyšlení
(1997) - Mother Goose: A Rappin' and Rhymin' Special
(1997) - Džungle
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Animal Charm: Golden Digest
(1996) - Marshallův zákon
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Songs of the Homeland
(1995) - Šalamoun a princezna ze Sáby
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Moje rodina
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - The Cisco Kid
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Monstrum
(1993) - Krutý omyl
(1992) - The Broken Cord
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Proměna
(1991) - Oheň lásky
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Vital Signs
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The American Film Institute Salute to Gregory Peck
(1989) - Přistěhovalec
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Glitz
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Temné síly
(1987) - Stamp of a Killer
(1987) - Hotshot
(1987) - The Highwayman
(1986) - Se strachem v zádech
(1986) - Rockabye
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1984) - Miami Vice
(1981) - Entertainment Tonight
Jimmy Smits - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimmy Smits 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimmy Smits - herec

se narodil 9.7.1955 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimmy Smits

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Jimmy Smits
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
16°30’
 
LunaLuna:
Ryby
5°14’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°32’
 
VenušeVenuše:
Rak
1°49’
 
MarsMars:
Rak
28°47’
 
JupiterJupiter:
Lev
5°27’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°34’
R
UranUran:
Rak
27°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°27’
 
PlutoPluto:
Lev
25°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°23’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
13°25’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
3°42’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »