Jiří Adamec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Adamec

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
režisér

Jiří Adamec - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Adamec 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jiří Adamec
datum narození v roce *1948
(režisér, instagram)

Jiří Adamec - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Úžasňákov
(2011) - Trampoty
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Bubo bubo
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2007) - Český slavík Mattoni 2007
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Šárka!
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Český slavík Mattoni 2002
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Politické harašení aneb S politiky stále netančíme
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bárymetr
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Český slavík - Mattoni 2000
(2000) - Koncert Karla Gotta (koncert)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Katapult
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Novoty
(1997) - Miss desetiletí
(1997) - Český slavík '97
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu (divadelní záznam)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Vstup do ráje zakázán
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Kverulantka
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Kus života
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Cawdor a Fera
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Křižovatka
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Brakýři
(1982) - Silvestrovský klub mládeže
(1982) - Rytmus
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Od sedmi do čtyř
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Bláznivé jaro
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Výlety
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Mezičas
(1981) - Černá kulička
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Princové jsou na draka
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1978) - Hitšaráda
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Plácek
(1978) - Paví král
(1978) - Cesta domů
(1977) - Plavci 77 (koncert)
(1977) - Plavci na Poříčí (koncert)
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1976) - Půjčka
(1976) - O třech bratřích
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1973) - Příběh vojáka Hartmana

Jiří Adamec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Adamec - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Adamec 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Adamec - režisér

se narodil v roce *1948 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Adamec

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Jiří Adamec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
18°50’
 
LunaLuna:
Ryby
3°32’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°01’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°23’
 
MarsMars:
Lev
20°40’
R
JupiterJupiter:
Střelec
26°53’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°02’
R
UranUran:
Blíženci
22°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°14’
R
PlutoPluto:
Lev
13°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
17°11’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°01’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°43’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »